Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kamikaczi děkujeme moc 🙏A ty jsi volala do caru? Pokud mas nějaké obavy, klidne jim zavolej! Kolik jsi teď dnů po ET?
Volala jsem že jsem zaspinila 7.den po ET a prý mám odpočívat a pokračovat v lecich a uvidíme příští čtvrtek na výsledek testu.
@Kamikaczi Uf Uf, to mas skoro ještě týden, ale to uteče! První týden byl nejhorší, potom už to letělo. 🙏 Kdy planujes se testovat?
@FunnyDenni Ahoj tak dnes jsem 10.den po ET a špinění naštěstí ustoupilo. Tak uvidím jak dopadnu ve čtvrtek s testem.
@Kamikaczi To je skvělá zprava! A pocitujes nějaké příznaky? Čtvrtek je za rohem. 🍀 🍀Budeš testovat sama nebo s partnerem?
@FunnyDenni
Ahoj nevím jaké příznaky máš konkrétně na mysli, kdyz jsem venku třeba na zahrádce tak mě nebolí vůbec nic, ale jakmile vlezu do postele tak mě začnou bolet záda. Akorát teda když něco dělám venku tak pak přijdu domů a jsem jak zpráskanej pes a hned třeba na 2 hodiny usnu.
Testovat budu sama, manžel bude v práci.
@Kamikaczi přesně to jsem myslela, únava, bolest břicha, bolest hlavy, je toho milion. 😂
@FunnyDenni
Ahoj hlava mě bolí normálně, protože mívám migrény, ale třeba astma mě přestalo úplně. No a bolesti zad a břicha jakmile vlezu do postele.
@FunnyDenni je to divný, ale ve mě dneska od 12 hodin v břiše něco bublá, čekám kdy vybouchnu 😂 😂
@Kamikaczi 😬 😬Ja byla hrozne nafoukla z progesteronu🙈Neláká te to udělat test dříve? 😂
@FunnyDenni Ahoj nene čekám do čtvrtka, ode dneška má přijít menstruace tak uvidíme.
@Kamikaczi Jsi silná, taky jsem vydržela a bylo to lepší než se nervová ze síly čárky, ale jsou to nervy co 😬 😬
@FunnyDenni
Ahoj ani se nenervuju sama nevím jak to dopadne, sem na zahrádce nebo prostě něco dělám abych na to nemyslela.
@Kamikaczi Tak to tě obdivuji, ja se snažila byt v klidu, ale stejne nervy občas pracovaly. Každopádně už se jen dvakrát vyspis a budeš vědět jestli s tebou někdo je nebo ne. 🍀 🙏 🤰