Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
jojo návraty od babiček jsou vždy krušné, nám zabírá jen dodržování pevných pravidel jako vždy a za pár dní je srovnaná jako beránek. Ale po dobrém.
holky tak já s mali nemám žádný probl=ém,spíše když přijede od babičky,je hodná jako beránek,ale když se aklimatizuje tak je to horší,vymahá si občas něco u mě,ale jinak nemůžu na nic křivýho říct.Moje maminka je hodně razná,takže ona jí všechno nedovolí,což je dobře
![]()
Vydrz delej ze to nevidis.Minulej tyden jsem mela to same po navsteve babicky(Skoro babicky) byla tam od soboty do nedele.A lecila jsem ji jeste tyden potom.Ted uz docela pohoda.Ale uz jsem i brecela pac to byla sila.
.
@tumpach píše:
holky tak já s mali nemám žádný probl=ém,spíše když přijede od babičky,je hodná jako beránek,ale když se aklimatizuje tak je to horší,vymahá si občas něco u mě,ale jinak nemůžu na nic křivýho říct.Moje maminka je hodně razná,takže ona jí všechno nedovolí,což je dobře![]()
Je to prababička, moje babička..právě, že když je u moje mamky nebo tchýně nikdy se nic takového nestalo.
to se srovna. moje mala 6 let skoro, je na zabiti, kdyz se vrati od „tatinka“a jeho mamy. vidi se jednou za cas, tak ji samorzejme taky vse dovoli, vse muze, sama zabava…
moje mama ji srovna hned, tam problem neni
Píšeš o dívce a pak hned o chlapci, jsem z toho jetel ![]()
Nicméně k dotazu, jediná rada je vydržet, malá/ý
to zkouší, jestli mu/jí i doma projde všechno to, co mu/jí prošlo u babičky.
@Dee19 píše:
Je to prababička, moje babička..právě, že když je u moje mamky nebo tchýně nikdy se nic takového nestalo.
aha čtu blbě
@tumpach píše:
holky tak já s malou nemám žádný probl=ém,spíše když přijede od babičky,je hodná jako beránek,ale když se aklimatizuje tak je to horší,vymahá si občas něco u mě,ale jinak nemůžu na nic křivýho říct.Moje maminka je hodně razná,takže ona jí všechno nedovolí,což je dobře![]()
Zdravím..právě u nás probíhá rekonstrukce bytu. Malou jsme pro jistotu dali k prababičce na prázdniny (20 měsíců). Po 4 dnech se vrátila domů. A je jak vyměněná. Vzteklá, rozčiluje se, když mu něco zakážu, hystericky řve, na všechno říká NE..jsem už unavená. Nevěděla jsem jaký bude mít dopad na malou pobyt u babičky. Je starší 73. Asi mu všechno dovolí. Jenže já jsem ted uplně vyřízená. Nějaká rada ? Vysvětlování nezabírá, přes zadek ? ( začne řvát ještě víc ). Jakžtakž poslouchá ještě manžela. Za pár týdnů mám rodit. Neumím si představit, že bude stále taková.