4. Hexa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25117
4.11.12 18:33
@jajul píše:
@avm3 Po první měla teplotu 2 bny přes 38, týden s ní nebyla řeč, byla moc plačtivá, ani hrát si nechtěla. Pak ty dvě teplota, jinak docela ok. Zarudlý, teplý a oteklý flek měla pokaždé. Problém je, že čím víc si o očkování čtu, tím menší k němu mám důvěru :nevim:.
@peggy.sl Měla je 17.1, 21.2 a 12.4, narozená je 19.9. Bohužel jsem si přečetla až pozdě, že se dá očkovat v jiném, pouze třídávkovém schematu :zed:.

Jo chápu. My naší malé dali jen hexu, nic víc. a naší doktorce skálopevně věřím, takže jsem o nutnosti 4.hexy nepochybovala. Ale jak to má být opravdu nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
4.11.12 18:41

Řeším teď něco podobného, synovi bude 18m 27.11. a doktor už nám volá co týden :roll: Kdyby nebyla 4 hexa nutná, byla bych mnohem raději. Náš mudr však jiné schéma než 3+1 neuznává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
4.11.12 19:03
@mammy píše: Řeším teď něco podobného, synovi bude 18m 27.11. a doktor už nám volá co týden :roll: Kdyby nebyla 4 hexa nutná, byla bych mnohem raději. Náš mudr však jiné schéma než 3+1 neuznává.

A ptala jsi se ho z jakého důvodu? Jako pokud ho doporučuje výrobce, očkuje se běžně v Motole a v některých státech…tak by mne zajímal důvod :idea: …Asi lepší zisk, že ;) :roll:
A pokud vás holky zajímá kolik máte „času“ mezi 3 a 4 dávkou tak je to min 6 a max. 12 měsíců…Do 18 měsíců se očkuje kvůli vyhlášce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
4.11.12 20:20

@MarieP ano, bránil se vyhláškou, podle něhož je jediné uznávané schéma 3+1. Já samozřejmně argumentovala tím, že i v příbalovém letáku je jako možné uvedené schéma 2+1. Naše diskuze skončila tím, že odmítl naočkovat jiné než to původní s tím, že bychom se v intervalech stejně nevešli do 2+1.
Po úvaze tedy doočkuji podle,,klasiky" a další očkování odkládám na neurčito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
4.11.12 20:23

@mammy No právě, vzhledem k intervalům, jak byla očkovaná, mi asi taky nic jiného nezbyde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
4.11.12 23:34

@mammy Já tedy nevím jaké máte rozestupy, ale já pokud bych fakt chtěla schéma 2+1 tak prostě chodím tak ať „mi to výjde“ a na posledí dávku nepříjdu :nevim:, výsledek: dítě má schéma 2+1 :mrgreen:
No teď již vím, ale syn je taky naočkován 3+1 :zed: :zed: :pocitac: Jo, jo nečteš - nevíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek