4mesačné miminko a stále nadcha

495
5.3.12 15:36

4. mesacne miminko a stale nadcha

Ahoj dievcata, mam stvormesacneho syna a od svojich dvoch tyzdnov ma nadchu. Nie je to nic strasne ale vzdy rano okolo piatej sa budi na to, ze nemoze dychat koly upchatemu nosiku a treba odsavat, cez den vobec. Nadcha sa objavila v jeho dvoch tyzdnoch po ockovani na tuberkulozu, neviem ci je to nahoda,alebo to moze mat nieco spolocne. Nasa dr. to doteraz vobec neriesila :cert: On cez den vyzera uplne bez nadchy. Az teraz na stvormesacnej kontrole som jej uz nedala pokoj a predpisala mu morsku sol- viete si predstavit ako sa take male dieta tvari ked mu ten, podla mna, dost silny prud streknem do nosa a nejake namiesane kvapky z lekarne-su hnede a vsetko na hnedo aj farbia. Po prvom dni uzivania kvapiek nadcha zosilne a teda bolo co odsavat, myslela som si, ze mu to povolilo a bude dobre. Dnes je to tyzden,co tie kvapky berie a nevidim absolutne ziadne zlepsenie. Uz som zufala a neviem co mam robit. Za akukolvek radu vopred dakujem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18259
5.3.12 15:57

Ahojky,
my meli taky minuly tyden docela velkou rymu /ted nam bylo 5mesicu/, v lekarne mi prodali LIBENAR pro deti, jsou to takovy ampulky pro deti od narozeni a za dva dny bylo po ryme..bud jsem mu tam opatrne kapla /pac pak to tece az do krku/ a nebo jsem to nakapala na stetecku do usi a opatrne mu tim vytrela nosni dirky :)a pak jsem samozrejme odsavala…jo a je to ciry..takze se nemusis bat uspineni ;-)
JInak mne taky jeste napadlo,zda maly na neco co mate doma nema treba alergii :think:
 http://www.zbozi.cz/…puli-po-5ml/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
5.3.12 16:06

Ahoj,
ten libenar som skusala hned od tych dvoch tyzdnov a nic,dr. mi teraz povedala,ze je to slabe a nema to vyznam a dala mu tu morsku sol. Ja uz som tiez rozmyslala nad alergiou,ale mal by ju len v noci? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
5.3.12 16:10
Nikuša píše:
Ahoj,
ten libenar som skusala hned od tych dvoch tyzdnov a nic,dr. mi teraz povedala,ze je to slabe a nema to vyznam a dala mu tu morsku sol. Ja uz som tiez rozmyslala nad alergiou,ale mal by ju len v noci? :nevim:

Morska voda se hodne pouziva,ale oni ji tu nemeli, tak mi dali tohle,nam to teda pomohlo.. :nevim:
Tak jak vsichni vime, tak v noci je vzdycky ryma nejhorsi,muze mit alergii na neco v postylce…ale ty ho tam davas spinkat asi i pres den ze?je mi ho lito, rada bych ti nejak poradila..ale clovek nemuze radit pro mimi to co dela sam kdyz ma rymu :) :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
5.3.12 16:55

Můžeš zkusit homeopatika, Sambucus nigra, to je přímo na kojeneckou rýmu a nám to zabralo téměř zázračně. A taky jsme v noci hodně zvlhčovali vzduch a pálili eukalyptus v aromalampě, to mi přišlo, že jí taky hodně pomohlo k lepšímu dýchání při spaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
5.3.12 17:13
Etcetera78 píše:
Můžeš zkusit homeopatika, Sambucus nigra, to je přímo na kojeneckou rýmu a nám to zabralo téměř zázračně. A taky jsme v noci hodně zvlhčovali vzduch a pálili eukalyptus v aromalampě, to mi přišlo, že jí taky hodně pomohlo k lepšímu dýchání při spaní.

Kto ti to poradil? Kde sa to da kupit? dakujem za tip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
5.3.12 17:17

mi máme rýmu snad od 2 týdnů§ a jsou mu 4. měsíce, je to i prý ze suchého vzduchu, a tak, a v noci jak je v klidu a nepolyká tui rýmu do sebe tak toho tam má víc… jinak odsávat doporučuju i přes den, pokud máš nosátko na vysavač tak tím vysávám každou chvilkuz a i když to nevypadá tak vždycky něco nasaju.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
5.3.12 17:40

homeo - mám to od jedné holčiny z naší skupiny, ona homeopatika dost používá, tak dává tipy :-) Koupí se to normálně v lékárně (nemusí to mít na skladě, ale objednají ti to), je to Sambucus nigra 5CH a dávkuje se pět kuliček třikrát denně (kuličky se nechají rozpustit např. v mléce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
495
6.3.12 10:07
Gabrielaaa píše:
mi máme rýmu snad od 2 týdnů§ a jsou mu 4. měsíce, je to i prý ze suchého vzduchu, a tak, a v noci jak je v klidu a nepolyká tui rýmu do sebe tak toho tam má víc… jinak odsávat doporučuju i přes den, pokud máš nosátko na vysavač tak tím vysávám každou chvilkuz a i když to nevypadá tak vždycky něco nasaju.. :think:

Gabi tak to je presne ten isty pripad a tvoja dr. to neriesi? Neskusala si nic okrem odsavania?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí