Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj máte někdo zkušenosti s tímto lékem v tomto věku mimča. Doporučili mi ho v lékárně. A taky jak podávat? Mohu jen tak na lžičku daný počet kapek nebo jen do pití?(malý ještě na čaje není zvyklý, jen kojím a dokrmuji).
ahoj, dávala jsem kapky na kašel ve 2mesicích. Měla jsem teda Sinecod, ale v tom není moc rozdíl. Dala jsem kapky na lžičku a pak nakojila, pokud to chceš míchat tak odtříkej a nakapej to ho toho, myslím že není nutný dávat zrovna čaj nebo vodu
Myslím, že jsou to dobré a účinné kapky. Ale naše dítko je zkusilo/nezkusilo pouze jednou. Jsou chuťově tak výrazné, spíš nedobré, že naše malá to nedala. Dostala 4 kapky mezi kaší. A tu kaši po nás vrhla mohutným gejzírem zpět… Odstříknou MM na lžičku a potřebný počet kapek tak nějak rozmělnit do více dávek.
Trojlístek píše:
Myslím, že jsou to dobré a účinné kapky. Ale naše dítko je zkusilo/nezkusilo pouze jednou. Jsou chuťově tak výrazné, spíš nedobré, že naše malá to nedala. Dostala 4 kapky mezi kaší. A tu kaši po nás vrhla mohutným gejzírem zpět…
tak to mi něco připomíná. Jenom s tím rozdílem, že mrňous ho dostal ve formě sirupu. A to tak krásně karamelově voněl, ale ta chuť
Takže používáme sinecod, ale nevím pro jak malé dítě je.
Ahoj mi jsme měli stoptussin před měsícem,malé dobře zabral,ale po pár dávkách si říkám,proč mi pořád blinká,vždyt to tak krásně voní,no jo,ale ta chut
takže určitě dávat do nějaké tekutiny,třeba i štávičku z mrkve,v tom to nepozná,malá to poznala i v čaji a nechtěla to,ale ve štávičce z jablíčka nebo mrkve to slupla a za týden bylo po kašli ![]()