Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Znam a lituji, obe holky jsem rodila po terminu, jednu po 10 dnech, druhou po 12 dnech. Prvni vyvolavane, druha spontalne. Druhy porod lepsi.
@scentini nooo jsem na to zvědavá. Vůbec nevím co mě čeká, spíš jsme počítali, že se malá narodí dříve. ![]()
Ahoj já jsem rodila 40+2tt ale neměla jsem ani tehu cukrovku ani streptokoka ale myslím si Ze nenechavaji prenaset u tehu cukrovky. Ale více ti asi řekne dr. Na kontrole. Mě dělala doktorka Hamiltona ve čtvrtek dopoledne a Mala se v patek dopoledne narodila. Přeji co nejméně bolestivy porod, a zdravíčko celé rodince. ![]()
Já prenášela 11 dni a nepomohlo nic, az druha tableta na vyvolaní. Nejhorsi jsou ty dotazy okolí. To me hrozne štvalo ![]()
@Si_Si20 jo to jsem si taky myslela. Hele chapu, ze jsou nervy, ale uz jsi u konce. Odpocivej, tes se a nenervuj
. Drzim palce
@Kikulele právě s tou těhoten. cukrovkou jsem to četla, ale tak radši se zeptám někoho, kdo to taky měl. Je pravda že mám hodnoty v normálu, přibrala jsem jen 9KG ![]()
No jsem na to zvědavá. Asi před týdnem mi doktorka něco dole povolovala, že jsem 2 dny špinila, ale poté opět nic. Jen výtok. ![]()
@Martina84 presne
to mě taky štve. Denně mi chodí X dotazů, zda už a jak mi je a podobné
![]()
@scentini tak taky mám nervy, nebudu tvrdit, že ne
ale přece jen už je to fakt zápřah a vše mě bolí ![]()
Na termín porodi pouze 4%žen. Otázka je přesnost termínu + -14dní. Klidek jste v normě
@Si_Si20 a kdy jsi mela planovane datum porodu prosim? Ptam se, protoze pocitam tydny a nejak mi to nevychazi. Planovany termin je 40+0? Deluji a omlouvam se za vtirnuti
Uvidíš zítra na kontrole, podle mě teda taky nenechávají přenášet při cukrovce ![]()
já mám obě děti 11 dní po termínu, takže tě chápu, poslední měsíc je nejdelší a když ještě přenášíš ![]()
@Anonymní píše:
@Si_Si20 a kdy jsi mela planovane datum porodu prosim? Ptam se, protoze pocitam tydny a nejak mi to nevychazi. Planovany termin je 40+0? Deluji a omlouvam se za vtirnuti
Termín podle poslední MS mám právě dnes 9.5. mám to tak napsané i v prukazce
@Laurie takže myslíš, že se může stát, že by mě rovnou zítra doktorka poslala do nemocnice? Nebo se jen klasicky naplánuje termín na vyvolání ![]()