Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
S cukrovkou te asi nenechaji prenaset, co ja vim… ja porodila 42+1. Vyvolavane a porod hezky
streptokoka pozitivniho, ale nestihli mi dat antibiotika, ale vse bylo v poradku. Uvidis, co ti zitra reknou. Drzim palce, at mas hezkou vzpominku a zdrave miminko ![]()
@Si_Si20 píše:
@Šarlota4 snažím se bejt v klidu jak jen to jde.
Ale 40+0 neni nekonecne cekani. Je to standard. I kdyz uz je to neprijemne a vsechno boli a tlaci.
@Lumíkovec no uvidím zítra, jsem na to zvědavá, právě hlavně kvůli té cukrovce.
Ale snad to dobře dopadne. Každopádně děkuji za přání
![]()
@Šarlota4 hlavně bolí. Už od 2mesice mě bolí třísla. Protože jsem měla v zimě menší úraz a natáhla jsem se. ![]()
@Si_Si20 druha dcera je presne na termin
za to prvni na sebe nechala 8 dni cekat
nam PA na kurzu rikala, ze prvorodicky prenaseji proto, aby se porodu nebaly, ale tesily se a nemohly se dockat. Neco na tom bude
streptokok nevadi, ale s tou cukrovkou bych si asi zitra vzala bagl s sebou.
Když máš tehotenskou cukrovku tak nesmíš přenášet alespon podle doktorů v naší nemocnici… Podle mě budou asi miminko vyvolávat
Úplně mimo, ale musím: já mám dneska narozeniny
![]()
S cukrovkou se nepřenáší, mou známou nechali do 41+5 cca, pokaždé tam podepsala papír, že odchází na svou žádost, nebo tak něco. Stejnak ji nakonec porod vyvolávali. Mi vyvolávali na 40+5 a byla jsem za to vděčná.
@Sue2008 no taky už s tím radši počítám. Uvidím co se dozvím jede semnou mamka, tak případně hned cesta do nemocnice
@Anonymní píše:
Zítra měj všechno sebou, nejspíš už domů nepojedeš…
Uvidíme zítra, tašku budu mít radši sebou
@viky23 no pěkně já budu ráda, když porodům jednu…ale možná časem bude bráška
![]()
@kve-tinka a bolí více vyvolaný porod? Někdo mi říkal že ji, že kontrakce nezesiluju posupně a žena nemá takový čas si zvyknout na intenzitu, ale také jsem slyšela názor, že to pak bylo rychlé