40+0tt a nekonečné čekání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
9.5.19 15:33

@kve-tinka a bolí více vyvolaný porod? Někdo mi říkal že ji, že kontrakce nezesiluju posupně a žena nemá takový čas si zvyknout na intenzitu, ale také jsem slyšela názor, že to pak bylo rychlé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
9.5.19 15:52

@Si_Si20 no držím palce, já rodila prirozene 40+6. Byli jsme s manželem hotovi a až ve chvíli, kdy jsem se s tím srovnala, ze syn má svoji hlavu, tak to za par hodin přišlo, ale aspoň jsem se stihla vyspinkat doruzova po obědě, protože pak jsem nespala celou noc :lol: takže pokud vyvolávat nebudou, doporucuju si užit poslední chvilky sama se sebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
9.5.19 15:54

@Verurizeckova to se vše dozvím zítra, ale myslim, že mi už minule doktorka říkala, že 10.5 dáme poslední kontrolu a pak případné doporučení do nemocnice :think: tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
09Veronika09
9.5.19 17:39

@Si_Si20 já měla s kapačkou oxytocinu jednu dlouhou 5-ti hodinovou kontrakci. Nevzpomínám na to vůbec dobře, neotevírala jsem se a malou museli doslova vyrvat ven. Ale časem jsem zapomněla a teď mě to čeká znovu :-D

• Citovat
  • Upravit
6872
9.5.19 17:43
@Si_Si20 píše:
@kve-tinka a bolí více vyvolaný porod? Někdo mi říkal že ji, že kontrakce nezesiluju posupně a žena nemá takový čas si zvyknout na intenzitu, ale také jsem slyšela názor, že to pak bylo rychlé

Neumim srovnat, byl to prvni porod. Za 8h byl venku. Fakt bolesti po pichnuti vody a klystyru. To byly tak 2h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.5.19 20:38

@Si_Si20 termín na vyvolání by mohla dát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
9.5.19 21:15

@Laurie no uvidíme. :lol: zítra se ozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.5.19 21:28

@Si_Si20 no držim palce :) ten konec je nekonečnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
9.5.19 22:04

@Laurie právě.:D hlavně všechny ty dotazy, zda jsme už porodili.:D A děkuju.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
9.5.19 22:25

Hamioltona si dobře rozmyslete… já pořádně nevěděla co to je dr se mě zeptala jestli chci opohnat porod a že už jsem otevřená pár týdnů tak jsem řekla ok…jenže jsem nevěděla že kdo ze známích to měl měl dlouhý porod a hodně bolestiví..ted už bych do něj nešla…
jinak nebojte máte ještě čas a může to přijít z hodiny na hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
9.5.19 22:25

Jinak po hamiltonui jsem měla hned kontrakce.. jela jsme domů a to jsem měla po 4 minutách hned pravidelné a po 5 hodinách zpátky do porodnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
10.5.19 08:51

Já rodila jedno dítě ve 41 a druhé ve 42 týdnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
10.5.19 13:41

@Verurizeckova tak jsem po kontrole. Otevřená na dva prsty. Prý to mám jako prvorodička krásně připravený a že by do středy nemělo bejt co řešit. :kytka: :potlesk: jsem tedy pořád doma a v pondělí na kontrolu už do nemocnice.:) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
10.5.19 13:50

@Si_Si20 tak to je dobrý ne? Já byla otevřená na dva prsty skoro týden :lol: takže proto doporucuju, užívej co se do tebe vejde ještě klidu, natahni nohy, dej si něco dobrého, přečti knížku, pust si film, pomazli se s chlapem :) miminka si uzijes až až… já teď vzpomínám na to, jak bylo super, ze jsem si mohla odpočinout, když se mi chtělo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
10.5.19 13:54

@Verurizeckova no jsem na to zvědavá, doktorka mi udělala i Hamiltona, tak uvidíme, jestli se někam pohneme. Taky asi budu vzpomínat na to, jak jsem mohla krásně spát a všechno.:D ale zase aspoň už nebudu mít bolesti a budu zase fungovat normálně :lol: to mi taky už chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí