Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Asi nic. Ono to přijde. Možná je posunuta ovulace, nebo nebyla. Už jsem měla i cyklus 72 dní ( ovulace 60 DC)
@andelka83 asi spíš nebyla, trpím na anovulaky. Nechtěla jsem na vyvolávačku k dr ![]()
@Anonymní píše:
@andelka83 asi spíš nebyla, trpím na anovulaky. Nechtěla jsem na vyvolávačku k dr
Já bych šla až po víc jak dvou cyklech.
Spíš bych řešila ty anovulacni cykly. Já je mívám při kojení.
Když na vyvolávačku nechceš, tak nechoď. Je to tvoje volba, vždyť tě nikdo nenutí ![]()
@andelka83 no, spíš půjdu na kontrolu jen. Jsem v lednu po revizi a toto měla být teprav druhá ms, tak se tělo asi srovnává, ale už trhám osobní rekordy
tak dlouho to nikdy netrvalo ![]()
@Mava netuším, nikdy jsem žádnou neměla, nebo jsem o ní nevěděla. Uvidím co u dr no ![]()
@Anonymní píše:
@Mava netuším, nikdy jsem žádnou neměla, nebo jsem o ní nevěděla. Uvidím co u dr no
Tak uvidíš.
Mně po revizi naběhl cyklus bez problémů. Ale mívám anovulacni v prvních cyklech po porodech, kdy ještě kojím. Hormony.
Šla bych na kontrolu, vyvolavačku bych si nechala píchnout až příště…
A teda asi bych se objednala po skončení karantény na fyzioterapii kde umí mojžíšovou, nebo něco takového a zkusila to strošku pofackovat mobilizacemi a cvičením.
Jak to dopadlo?
Já měla takto dlouhý cyklus loni v lednu, byla to cysta. Po půl roce sama zmizla.
Teď se mi to opakovalo. Cyklus 42 dnů. Díky karanténě jsem se k dr. nedostala a teď už to mám normálně v termínu.
Že by zase cysta? Mám ještě jit k dr. nebo neřešit, kdyz jsem to ted dostala normálně v termínu?
m.
Zdravím, dnes jsem 46dc, 16 dní zpoždění, tt negativní a ms nikde
vyzkoušela jsem horkou koupel, čaje, víno, hromadu sexu, horkej polštářek na břicho, nic nezabírá. K dr jdu příští týden. Neporadily byjste mi něco na vyvolání? Jsem už zoufalá