Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moje zkusenost s natalartem je spatna. 2 ivf k nicemu. Cekam miminko z centra na namesti
Hodne stesti.
Ahoj, mám za sebou 5 IUI, 1× mimodelozni. V únoru/březen po krátké stimulaci 1.IVF za mnou a úspěšně
. V úterý mi propustil pan dr. Bouše ke svému gynekologovi. Jen chci říct, že jsem odmítla po vložení embrya léky ( asi 4 dny jsem brala Gyngopryl, ale nedělal mi dobře) Tak jsme To nechali bez léků. Třeba někoho tím povzbudím. Jinak jsem vyzkoušela asi všechny pány doktory v Natartu 👍
Zdravím holky, s přítelem se do Natal. Chystáme. Chtěla bych se informovat cca o ceníku na co vše se připravit. A zda se platí prví návštěva (konzultace) moc děkuji
@Annyzs
Konzultace se neplatí, objednej te se co nejdřív, je tak delší čekací lhůta. Vyzjistí od vás obou nemoce, prášky, váhu, kouření atd.. Pak vás vyšetří krev, cytologie, spermiogram.
A ceník IUI asi 1500,–
A IVF max. DO 30 000,– podle toho co VŠECHNO budete chtít.. ![]()
@Anonymní píše:
@Annyzs
Konzultace se neplatí, objednej te se co nejdřív, je tak delší čekací lhůta. Vyzjistí od vás obou nemoce, prášky, váhu, kouření atd.. Pak vás vyšetří krev, cytologie, spermiogram.
A ceník IUI asi 1500,–
A IVF max. DO 30 000,– podle toho co VŠECHNO budete chtít..
Objednání již jsme. 1 se to přerušilo. Kvůli tomu covid-19 konec března. A teď pristi týdne jdmee tak se už těším. Tak sna suz to půjde rychleji. Jinak mám pcos.
Ahoj všem,
Kdo, prosím, postupoval KET v Natalartu v Plzni? Musel přijít partner podepsat papíry, či je stačilo přinést z domova?
Nebo musíme na poštu pro ověřený podpis?
Partner hodně cestuje kvůli práci, tak proto se ptám. Když jsme na KETU byli před lety, stačilo aby papíry podepsal doma a já je jen donesla. Tak zda to platí stále stejně.
Děkuji za info
Zdravím holky. Natalart už tu byl řešen xkrát, ale ráda bych otevřela aktuální téma. K jakému docházíte doktorovi, popř. jaka byla vaše stimulace?