4měsíční se vzteká u flašky

Anonymní
14.11.13 12:17

4měsíční se vzteká u flašky

Ahojky, jdu si pro radu. Jsme plně na UM sunar sence už 3měs. jenže malá se mi už 5 dní vzteká u flašky. Bříško to není a odříhnout jí dávám průběžne u krmení. dudlík je s variabilním průtokem. co myslíte, proč to dělá? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
14.11.13 12:20

Jestli tím variabilním myslíš ten od Aventu, jak je tam průřez a rychlost průtoku nastavuješ natáčením lahvičky v puse, tak je to určitě proto, že jí to moc teče a ona to nestíhá polykat. Měli jsme to stejně. Jenže jsme měli zahuštěné mlíko, které savičkama s malýma dírkama neproteklo. Tak jsem udělala průřez menší, než je na té variabilní savičce a bylo to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
14.11.13 12:21

Podle me se ji blbe pije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
14.11.13 12:26

Nám to malý dělal, když mléko trochu zchládlo… byl na to nějakou dobu dost háklivý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
14.11.13 12:40

Me to mala delala kolem 4 mesice taky a uprimne doted nevim proc :-) Pak ji to nejak samo preslo. Dudlik jsme mely stejny, mleko stejny tak jsem myslela, ze je to brisko dokonce jsme kvuly tomu byly u doktorky, protoze mi nechtela proste vubec jist, ale ta ji brisko prohmatala a mala se na ni smala jak blazen tak jsme usoudily, ze brisko ji neboli.. Nevim proste mela takovy obdobi jak mimca obcas maji.. Ted zase papa krasne, ale nechce se ji spinkat tak si vyber :-D Vydrz treba je to taky jen nejak docasnej rozmar :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
14.11.13 12:51

Našemu malýmu kolem toho 4 měsíce přestalo vyhovovat krmení v náruči. Začali jsme ho krmit v lehátku. V náruči se zřejmě hodně potil nebo se mu prostě blbě leželo. Taky to může být tím variabilním dudlíkem, jestli ho má tedy chvíli. Se sunarem nemám zkušenosti, jak je řídký a jak dobře se rozpouští. My krmíme variabilním dudlíkem, protože Hipp dirkama teče špatně, ale Beba třeba protekla dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
14.11.13 12:56

Ani ten var. dudlík nemusí mít nově. My ho měli pomalu od narození, ale zlobit ho to začalo až později. Pak zas mu to nějakou dobu nevadilo a kolem roka se zas při pití začal topit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
14.11.13 12:58

Tak ja davam taky Hipp a ikdyz je nam 5 mesicu tak stale mame savicku cislo 2 (lahev MAM),protoze vetsi se proste zalyka.. a tece nam to dobre prez dudlik. Ale zmenou savicky to urcite muze byt.. A je pravda, ze s tim krmenim v naruci jsme to mely taky stejne, ale jen v lete to jsem ji polozila do kojiciho polstare a krmila v nem u me byla vzdycky uplne mokra.. Ale ted uz je to zase v pohode..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
14.11.13 13:15

Jo a podruhé se nám pití zhoršilo po ATB :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.13 13:32

Ten variabilní dudlík máme už 2měs. vždycky vše v pohodě a ted tohle :nevim:. po prstu se vrhne div by my ho necucla ale jak mile jí dám flašku tak řev. mávám vždycky chrastítkem pak se uklidní a pije normálně. konzulkovala jsem to s dr. a ta taky neví proč to dělá. :zed:

• Citovat
  • Upravit
13943
14.11.13 13:54

Zkus opravdu jinou savičku s těma dírkama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.13 14:00

@PetiteFillette ted jsem to zkusila, opět se vzteká… jediný co mě napadlo tak jestli to nejsou zuby :think: od té doby co takhle blbne u pití je uknouraná :think:. nemůžu si pomalu dojít ani nezáchod… když jí položim do npostýlky knourá a chrastítko do ruky nechce. strká si ruku do pusy a knourá… dokorka říkala že zuby to určitě nejsou že je brzo. ak já nevim. pila mi 180 po 4h ted ani neuplynou 3h a má hlad a u jídla dělá toto. s příkrmy máme najet v pondělí.

• Citovat
  • Upravit
7449
14.11.13 14:01

Mně tohle malá dělala kolem 3., 5. a 7.měsíce - vždy chtěla změnu savičky za větší průtok. Variabilní savičku mi nevzala nikdy na milost (u mléka, vodu klidně pije z variabilního průtoku jak na 2, tak 3 čárky), chtěla Avent klasické 1,2,3 a teď má od toho cca 7.měsíce vel. 4… Zkusila bych změnu savičky.
A také - není před jídlem už moc hladová, že by prostě byla „naštvaná“, že má hlad a teče to pomalu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.13 14:01

Jo a v noci mi spala 9h. ale ted to stejný co přez den. po 3h má hlad

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.13 14:02

@maritimka ted jí ani né po 3h :roll:

• Citovat