Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Hezké poledne všem!
Potřebovala bych poradit s problémem u skoro 5 leté dcerky.Kde začít? ![]()
Od narození do roka jsme s dcerkou byli 4krát v nemocnici kvůli zánětu ledvin, vždy atb léčba,kapačky,pak na doma trvale atb clona,nicméně za měsíc až dva opět zánět další.Pak se zjistil VUR IV.stupně,v jejím jednom roce následovalo roztahování močových cest a samozřejmě další trvalé braní Sumetrolimu,poté Furantoinu.
Ve třech letech se na kontrolním mikčním vyšetření potvrdilo zlepšení stavu na VUR I.-II.stupně,atb vysazeny.
Od té doby ji kupujeme trvale brusinkové podpůrné sirupy vhodné pro děti,občas lactobacilové sáčky,jinou medikaci nemá, v NEFROporadně nabízené jakési tabletky na zvětšení kapacity moč.měchýře jsem před rokem odmítla jako ‚zatím zbytečné‘.
ALE ![]()
Dcerka je teď o rok starší a čím dál tím víc ji trápí časté noční počůrávání(cca obden)Začala jsem tedy zvažovat,zda nesáhnout po nějaké další pomocné berličce,ať už z řady nabízených léků(viz výše neznámý lék anebo např.UROVAXOM), tak třeba nějaký z alternativních přípravků(homeo apodobně).
Chci se zeptat maminek, které by k tomu měly nějakou radu nebo tip,ať se podělí se svýma zkušenostma-DÍKY
PS
V teplé letní měsíce se de facto skoro nepomočuje,je to přímo úměrné zimě,která teď je už skutečně nějak POŘÁD ![]()
PPS
Buzení v noci ani večerní nepití NEMÁ SMYSL,to už máme taky vyzkoušené..
ahojky,
protože se sama řídím duchovnem, zavolala bych si mé známé léčitelce a snažila bych se pomocí čínské medicíny, homeopatie nebo ajurvédy dítku pomáhat a snažit se rozebrat, proč právě toto onemocnění holčička má.
A co hoemopatie ??
Kdy rodíš ? A co ta placenta už se to srovnalo ?
Bubina píše:
A co hoemopatie ??Kdy rodíš ? A co ta placenta už se to srovnalo ?
HURÁÁ,
ja si říkala,že bys mohla zareagovat aspon na toto
![]()
AHOJ,vzdyt pisu…Homeopatie je jedna z moznosti
![]()
A rodim VIZ METRIK
![]()
Jitka Hr. píše:
ahojky,
protože se sama řídím duchovnem, zavolala bych si mé známé léčitelce a snažila bych se pomocí čínské medicíny, homeopatie nebo ajurvédy dítku pomáhat a snažit se rozebrat, proč právě toto onemocnění holčička má.
Jitko,
dekuji za reakci
Samotny problem ledvin a vzniku VUR jsme uz s kineziolozkou diagnostikovaly (v mem tehu,neshody s manzelem atd atd)Ted jen nevim,co s nasledkem
![]()
Neporadím, nejsem léčitelka, ale můžu ti dát kontakt na léčitelku,na kterou nenechám dopustit - v Plzni - Maruška Hrubá, 603805060.
Znáš-li nějakého léčitele = dobrého, tak se na něho obrať. ![]()
měj se hezky a ať se vše zdárně vše rychle vyřeší. Máš pravdu, ledviny jsou vztahy s partnerem. Jde o to, pracovat na duchovní úrovni s vaší malou. Ono to půjde.
Dobrý den mohu se zeptat? Prosím anonym je to pro mne dost citlivé. Syn má také problémy s ledvinami, teď už doufám je to za námi. Ale myslíte že to může souviset s problémy s manželem v době těhotenství. Přišla jsem na jeho nevěru.