reakce na očkování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.5.10 13:44

reakce na očkování

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda nemáte někdo zkušenost s očkováním proti klíšťové encefalitidě.
Jde mi o reakci dítěte - vedlejší účinky - jestli něco hrozí, jak se to projeví a co s tím.
díky za reakce. M

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
17.5.10 14:07

http://www.vakciny.net/…ani/tbe.html

Hodně přesný zdroj informací, ráda z něj čerpám, protože informace tam se dají považovat za objektivní a ne za zastrašující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.5.10 16:12

Naše pediatrička (je to už druhá - přestěhovali jsme se - a obě se v tomto shodují) doporučuje neočkovat děti do 3 let, že to prý ovlivňuje nervovou soustavu, kterou ještě nemají dovyvinutou. Osobní zkušenost nemám, řídím se tímto doporučením a mám v plánu starší dceru naočkovat na podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
17.5.10 18:16

Zkušenost zatím nemám, ale očkovala bych asi tak předškoláka. Jednak to může mít u menších vliv na nervovou soustavu, podstatně více je kontrolujeme, takže případné klíště se objeví rychle a pak mají lehčí průběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44191
17.5.10 20:57

Naše dr.doporučuje očkování až od 4 let.Ze stejných důvodů jako psala hkac a j.a.n.i1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.10 12:21

Děkuji za reakce, na ty stránky hned juknu. malému budou dva roky, naše doktorka s tím problém nemá. v podstatě se na nic neptala, prý je to naprosto v pohodě. já chci malého naočkovat kvůli jeho otci, má psa, který je samé klíště a není schopný mu vyndat ani jedno a hlavně, když mu malého předám, vím, že ho pak nezkontroluje. navíc ho vozí do míst (tam kde bydlí), kde je klíštat nepočítaně a podle mapky je tam vyšší stupen rizika onemocnění. tak nevím. s tím nervovým systémem jste mě docela vylekaly.
každopádně díky. M

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.10 12:30

Perfektní stránky, díky.

• Citovat
  • Upravit
19.9.14 11:23

Ahoj maminky, chci se zeptat…našeho malého včera očkovali proti pneumokoku.. a v místě vpichu se mu udělalo tvrdé místo a má to trošku červené…je to normální reakce, nebo mám utíkat na pohotovost? jiné příznaky - jako teplota, nebo bolest vpichu nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
17.2.15 22:47

reakce na Hexavakcinu

Ahoj holky, mam dotaz mala vcera byla na preockovani Hexou a udelal se ji v miste vpichu cerveny tvrdy flek, diazepam pred ockovanim jsem dala mam to nejak resit obklady nebo radeji zajit k lekari, dekuji za odpovedi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí