6 dcer

Napsat příspěvek
Velikost písma:
44228
20.9.21 20:46
@Anonymní píše:
Já do toho nechci šťourat. Ale ti mí známí by do kluka prostě znova nešli. Stačí, když řekneš, že se dva roky snažíte a nic, tím pádem cesta na kliniku otevřená.
A jak je to dál ví jen ti, co tam jsou. Jinak vymyslet si nějakou těžko overitelnou genovou zátěž vůbec není těžké. Teď budu hodně 8) fantazirovat o tom, že všechny ženy z linie manžela zemřely na rakovinu prsa. Nikdo nebude zkoumat, jak moc je to pravda. Když pohřbim opravdu všechny ženy ze strany manžela (co na tom, že to není pravda) tak tam nějakou otevrenou cestu k jednání vidím. Třeba jen naťuknout…

Kecáš. Všechny tyto důvody se musí ověřovat a embryu se vyšetřuje pohlaví a zavádí jen jedno určité z přesně indikovaných důvodů. Diagnózy, které jsou vázané na pohlaví. A i té Tvé rakoviny by muselo být doloženo, že je geneticky podmíněna k jednomu pohlaví. Jsou na to postupy a tabulky. Fantazírovat v CAR nepomůže. Zkoumat to budou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.21 21:02

@Pears206 však já neříkám, ze to tak bylo. Jen fantaziruju. Každopádně tu holku prostě mají. A víme, že raději nic, než znovu kluka.

Není pravda, ze se vše zkoumá. Když jsem v CAR zmínila, ze má babička měla rakovinu mozku, má máti rakovinu prsu, matka mé matky rovněž, tak to nikdy nikdo nezpochybnil a nikdo nic nezkoumal a celou dobu s tou informací pracovali. Jediné co se hlouběji řešilo, byla má vrozená vada ledvin, ta se zkoumala hodně a stejně pak u první dcery, která nakonec byla pocata přirozeně, u druhé dcery už tuhle skutečnost nikdo nezkoumal, což je rovněž zajímave, protože ta úplně jen tak přirozeně pocata nebyla.

Stejně tak nikdy nikdo na alergologii nezkoumal, zda je pravda, že má matka má astma a můj otec taky, je zajímavé, že se ke mně chovají jako bych ho tsky mohla mít. Přestože oni k astmatu přišli stylem svého života, který já nevědí. Chodím i na imunologie, kdybych si cokoliv vymyslela, nikdo to nikdy nijak neověřil.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.21 21:12
@mado píše:
Tak pak ale doufam, že si ty svoje lži a rozmary budou platit sami a ne ze zdravotního pojištění, kde potom nebudou peníze na opravdovou léčbu těch, co to potřebuji.

Neříkám, že to tak bylo. Prostě tu holku mají a peníze by na to rovněž měli. Je pravda, že co znám více četne rodiny, tak finanční nouzi netrpí. To zmínila i zakladatelka a věřím, že na to někdo slyšet může.

• Citovat
  • Upravit
5040
21.9.21 07:56
@Anonymní píše:
Já do toho nechci šťourat. Ale ti mí známí by do kluka prostě znova nešli. Stačí, když řekneš, že se dva roky snažíte a nic, tím pádem cesta na kliniku otevřená.
A jak je to dál ví jen ti, co tam jsou. Jinak vymyslet si nějakou těžko overitelnou genovou zátěž vůbec není těžké. Teď budu hodně 8) fantazirovat o tom, že všechny ženy z linie manžela zemřely na rakovinu prsa. Nikdo nebude zkoumat, jak moc je to pravda. Když pohřbim opravdu všechny ženy ze strany manžela (co na tom, že to není pravda) tak tam nějakou otevrenou cestu k jednání vidím. Třeba jen naťuknout…

Fuj, kvůli takový malichernosti, jako je pohlaví dítěte, se takhle rouhat. Pohřbívat půlku rodiny. Úplně se mi z tvého příspěvku zvedl žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.21 09:58

@Čičorečka Ale však já to nikde nepraktikuji. Je to čistě v teoretické rovině. Ty asi vůbec nevíš, čeho jsou lidi schopni, jen aby dosáhli svého. Je to diskuse. Diskutuji. To je celé. Nic víc.

• Citovat
  • Upravit
5040
21.9.21 11:16
@Anonymní píše:
@Čičorečka Ale však já to nikde nepraktikuji. Je to čistě v teoretické rovině. Ty asi vůbec nevíš, čeho jsou lidi schopni, jen aby dosáhli svého. Je to diskuse. Diskutuji. To je celé. Nic víc.

No já taky diskutuji. A říkám, že z toho, cos napsala, je mi úzko. Že tě to vůbec mohlo napadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5413
21.9.21 11:34

Kdesi bylo napsáno, že všechna embrya jsou nejprve ženského pohlaví a pak se některá dale vyvíjejí v kluky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ffan23
21.9.21 11:38
@Takco píše:
Kdesi bylo napsáno, že všechna embrya jsou nejprve ženského pohlaví a pak se některá dale vyvíjejí v kluky.
8o 8o 8o :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
  • Citovat
  • Upravit
5413
21.9.21 11:55

Poopravim, je to asi tak, že holky se vyvijeji bez dalších změn, kdežto u chlapecku se cosi zaktivuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
21.9.21 12:01
@Takco píše:
Poopravim, je to asi tak, že holky se vyvijeji bez dalších změn, kdežto u chlapecku se cosi zaktivuje.

Asi právě proto, že je už od začátku jasně dané, že jsou to chlapecci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
21.9.21 12:28

Manželovi příbuzní mají pět dcer, pak dva kluky - dvojčata z IVF a ještě jednoho kluka neplánovaně :lol: Je pravda, že trošku mi to vždy vrtalo hlavou, proč šli na to IVF, když předtím ani potom s otěhotněním problémy neměli a jsou z toho zrovna ti dva vytoužení kluci, ale věřím, že je to náhoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.9.21 12:55
@Čičorečka píše:
No já taky diskutuji. A říkám, že z toho, cos napsala, je mi úzko. Že tě to vůbec mohlo napadnout.

Pracuji v oboru, kdy slyším dno společnosti, jakožto polehčující okolnosti toho, proč co, kdo udělal. Kombinace jakých koliv myšlenek je mou denní pracovní náplní.

• Citovat
  • Upravit
5040
21.9.21 15:20
@Anonymní píše:
Pracuji v oboru, kdy slyším dno společnosti, jakožto polehčující okolnosti toho, proč co, kdo udělal. Kombinace jakých koliv myšlenek je mou denní pracovní náplní.

No tak ti musím oznámit politováníhodnou informaci, že tě to negativně poznamenalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
21.9.21 15:43
@Anonymní píše:
Ahoj, diskuzi zakládám anonymně kvůli osobních informací kolegyně. Moje dlouholetá kolegyně poprvé otěhotněla v 15 a v 16 porodila dvojčátka dvě holčičky. Je to už 21 let zpět a během té doby se jí narodily další 4 dcery. Její manžel strašně touží po chlapečkovi. Zajištění jsou a větší počet dětí si můžou dovolit. 3 nejstarší holky už doma nebydlí takže doma jich je „jen“ 5 kolegyně má 37let a do dalšího dítěte by šla, ale po 6ti holkách by si taky přála chlapečka. Manžel by další dítě taky chtěl.. stále touží po tom klukovi. Nedávno jsme se s kolegyní bavily, že je to dost velká náhoda mít 6 děti stejného pohlaví a že to určitě nebude jen tak. I kolegyně je toho názoru, že určitě kluky mít nemůžou a chtěla by jít někam na vyšetření. Nevíte, zda je toto možné nějak zjistit a případně kde? Nechci ať to vyzní hloupě, určitě by měli radost i z další holčičky, a samozřejmě že zdraví miminka je na prvním místě, jen prostě touží po tom chlapečkovi.

Na vyšetření by jít měli, takovej psychiatr, ten by bodnul :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
21.9.21 15:59
@Russet píše:
To by asi museli hodn sypat. Protože zjišťují pohlaví jen v případě, že se v rodiné vyskytuje nemoc vázaná na určité pohlaví. Takový CAR, který to dělá na vyžádání, by vůbec neměl fungovat.

Mně v jednom CARu řekli, že to udělají, když budu chtít. Podmínkou bylo pouze připlatit si asi 20 tis za diagnostiku embryí, v rámci které se zjišťuje pohlaví. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí