Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravim ve spolek,mam dotaz. Mel jsem s kamoskou blizkou sex jeden den pred jeji menstruaci v den sexu pocitovals, ze na ni jde menstruace. Bohuzel ja mel kondom a pri vytahovani neco vniklo do blizke kamaradky. Chci se zeptat, kdyz po 12 hodinach blizka kamaradka uzila Postinor 2 a mela uz menstruaci, zdali je vubec nejaka sance na tehotenstvi?
Dekuji za odpovedi.
Je nam 17 let.
Kurde běžte do školy..a nebo běžte trhat květiny na louku místo sexu. Jako sorry, ale v 17 tohle nevědět..co je napsané v příbalovem letáku Postinoru? ![]()
Příspěvek upraven 19.09.21 v 18:36
Tvoje blízká kamarádka není těhotná na 99,9%.Tu 0,1% tam nechám jako trest za tu vaši nevyspělost.
U blizke kamaradky zadne nebezpeci otehotneni nevidim.
Jo, kdyby to byla vzdalenejsi kamaradka, to uz by byl problem ![]()
Už zase?
Pokud kamarádka měla i bez Postinoru těsně před ms, na 98% by nepočala ani při plném kýblu spermatu. Pro vaše uklidnění je dobře, že jste šli i pro ten Postinor.
@Anonymní píše:
Zdravim ve spolek,mam dotaz. Mel jsem s kamoskou blizkou sex jeden den pred jeji menstruaci v den sexu pocitovals, ze na ni jde menstruace. Bohuzel ja mel kondom a pri vytahovani neco vniklo do blizke kamaradky. Chci se zeptat, kdyz po 12 hodinach blizka kamaradka uzila Postinor 2 a mela uz menstruaci, zdali je vubec nejaka sance na tehotenstvi?
Dekuji za odpovedi.
Je nam 17 let.
Budeš tatínek. Gratuluji.
Pokud jsi s kamarádkou mel intimni vec a to konkretne sex, užila postinor a dostala menstruaci, tak na 99,9 % s tebou těhotná není. Netřeba zakládat další diskuze ![]()
@Anonymní píše:
Dekuji za odpovedi.
Je nam 17 let.
Až se to narodí, tak to pojmenujte buď Bloody Mary nebo Krvavé koleno. ![]()
Nevím, jestli tě potěším nebo zklamu, ale aktuálně taťka nebudeš ![]()
Zdravim ve spolek,
mam dotaz. Mel jsem s kamoskou blizkou sex jeden den pred jeji menstruaci v den sexu pocitovals, ze na ni jde menstruace. Bohuzel ja mel kondom a pri vytahovani neco vniklo do blizke kamaradky. Chci se zeptat, kdyz po 12 hodinach blizka kamaradka uzila Postinor 2 a mela uz menstruaci, zdali je vubec nejaka sance na tehotenstvi?
Je nam 17 let.
Dekuji za odpovedi.