Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měli jste „intimní věc a konkrétně sex“? Jsi z jiné planety? ![]()
Už to nedělejte, evidentně na to nejste dost vyspělí. Jestli si vzala postinor, tak buď v klidu.
@Žižkovská žena píše:
Měli jste „intimní věc a konkrétně sex“? Jsi z jiné planety?Už to nedělejte, evidentně na to nejste dost vyspělí. Jestli si vzala postinor, tak buď v klidu.
Asi na to nejsme vyspělí ![]()
Kazdopadne kamaradka nejspise pres menstruaci nema ovulaci, tudiz nemuze byt tehotna a jeste si dala Postinor 2. Jen se ujistuji.
Vite?
Vy nevíte jak se dělají děti? Z vytecenyho sperma mezi nohy to fakt není. Měla menstruaci, těhotná není.
Jste z toho hodně vyjukaní, nechte „intimní věci“ na dobu, až budete mít vážný vztah s tím, že kdyby se stalo a kamarádka/přítelkyně otěhotněla, tak zvládnete situaci čelit. Tys měl kondom, ona nemá žádnou formu ochrany? Vždyť to je ten váš společný (mimochodem ne moc spolehlivý) kondom.
Po Postinoru je hodně malá šance otěhotnění. Zachovejte klid, pro jistotu si kamarádka může udělat těhotenský test nejdříve 14 dní po „intimní věci“.
A kamarádce doporučuji nastudovat, jak funguje menstruační cyklus, kdy a jak dochází k početí. Třeba jí to ušetří nervy do budoucna.
Dobry den vsem,
mam otazku. S kamaradkou jsem mel intimni vec a to konkretne sex. Ja mel kondom, kamaradka nema zadnou formu ochrany. Vse probihalo v poradku, akorat pri mem vyvrcholeni a pri vytahovani meho prirozeni vyteklo z kondomu neco a bojime se, ze se to dostalo i kamaradce nejen na nohy, ale i do jejiho prirozeni. V ten den pred intimni veci mela divne chuti a sly na moji kamaradku dny pred menstruaci, menstruaci dostala hned nasledujici den po sexu. 12 hodin po intimni veci jsem s kamaradkou zakoupil Postinor 2, kamaradka ho pro jistotu uzila. Myslite si, ze nemuze byt tehotna? Obou nam je okolo 17 let. Kdy si ma pripadne udelat tehotensky test a ma pripadne zajit na nejake vysetreni? Jde mi o to, aby nebyla kamaradka tehotna. Dekuji za odpovedi.