6 tt. a vysoké hcg :(

Anonymní
8.10.20 11:44

6 tt. a vysoké hcg :(

Ahoj holky, 29.9. mi brali hcg a bylo 466, včera jsem byla opět na odběru a výsledek je 15000 a to jsem teprve 5+5 dnes. V děloze je vidět jeden váček a zatím nic víc.
Jsem po stimulaci (2 folikuly) a následně proběhl plánovaný styk.

Mám strach, že jedno těhotenství může být v děloze a druhé mimo (vzhledem k mému předchozímu GEU) nebo že se může jednat o molární těhotenství.

Myslíte, že hodnota hcg v 5+5 15 000 je normální? Podle tabulek jsem v pohodě, ale i tak se raději ptám. Zítra jdu na kontrolu a na ultrazvuk.

Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3871
8.10.20 11:56

No to bude lépe vědět tvůj lékař než my tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
8.10.20 12:15

Zeptej se dr.. Podle tabulek je to ok, takže asi tak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
8.10.20 12:25
@Anonymní píše:
Ahoj holky, 29.9. mi brali hcg a bylo 466, včera jsem byla opět na odběru a výsledek je 15000 a to jsem teprve 5+5 dnes. V děloze je vidět jeden váček a zatím nic víc.

Mám strach, že jedno těhotenství může být v děloze a druhé mimo (vzhledem k mému předchozímu GEU) nebo že se může jednat o molární těhotenství.

Myslíte, že hodnota hcg v 5+5 15 000 je normální? Podle tabulek jsem v pohodě, ale i tak se raději ptám. Zítra jdu na kontrolu a na ultrazvuk.

Děkuji.

Pokud se řídíme tabulkami tak jseš v normě, ten rozsah je tam skutečně velký..někde uvádí od 1ooo do 56 ooo..pri mimoděložním by už praskl jak vejcovod tak by byla ruptura v rohu děloznim a myslím, že při molárním jsou hodnoty daleko vyšší než píšeš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
8.10.20 12:48
@Anonymní píše:

Děkuji.

Nevím, jestli tě to uklidní. Já měla ve 4+4tt HCG okolo 650, jestli teď dobře počítám, tak ty si v tom samém dnu těhotenství (29.9.) měla o něco méně. Já už teda na další odběr krve nešla, pak jsem byla až na ultrazvuku, kde bylo krásně vidět jedno embryo v děloze.
Ten tvůj druhý odběr je normálně dle tabulek, HCG neroste úplně pravidelně, tak se tím zkus nenervovat. Podle mě to vypadá nadějně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
8.10.20 13:19

Ja bych klidne typla dvojcata :oops: :lol: druhy mimco se klidne muze ukazat dyl ;) ten narust hcg by tomu klidne odpovidal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katanovak
26.12.21 19:41

Dobry večer jak jste nakonec prosím dopadla mám to podobně?

• Citovat
  • Upravit
26.12.21 20:50

@Katanovak Mam nyní půlročního syna :srdce: všechno bylo naštěstí v pořádku, měli sice podezření na kombinaci s mimoděložnim, ale nakonec se díky Bohu nepotvrdilo. Držím pěsti, at to vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí