6 týden těhotenství a lehké špinění – zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
26.9.25 19:02

6 týden těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda měl někdo okolo 6 tt. Lehké špinění světlé barvy tak 3× za den někdy to není vůbec? Pociťoval mírný tlak a občas mírné křeče v podbřišku.? Mám to teď asi 2 dny.Na vyšetření jsem byla. Doktor mi dal progesteron. Nic víc mi neřekl.. Je mi 42. Před 6 roky mě v 8 TT řekli že mam zamlklý plod a musela jsem na kyretáž. Neměla jsem žádné přiznaky. Pak jsem hned otěhotněla znovu a vše bylo v pořádku, teď mám zdravého syna 5 let.
Bojím se že to může být opět zamlklé. Na kontrolu jdu za dva týdny. To mi řeknou víc..
děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.9.25 19:10

Teď jsem už před porodem, ale celý těhotenství jsem nešpinila ani nekrvacela, každá to má jinak. Hold jen počkat jak to bude dál buď a nebo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10873
26.9.25 19:21

Ja spinila dost silně v obou těhotenstvích, začalo to někdy kolem toho 6., 7. týdne. U prvního to bylo někdy az zakrvaceni a trvalo to celý první trimestr. Obě dopadly dobre, ale každá to má jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
26.9.25 19:39

@Azat se synem jsem začala špinit kolem 6tt, jeden večer jsem i hodně krvácela. Na kontrole zjištěn hematom. Břicho mě bolelo skoro celý 1.trimestr. Takto na začátku je to bohužel 50:50 a nikdo ti neřekne, jak to dopadne u tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14690
26.9.25 20:12

Ve druhém těhotenství jsem docela silně špinila od 5. tt do 12. tt. Utrogestan mi dali až v 6. tt. Pak jsem od 17. do 21. tt (zpočátku slabě, později silněji) krvácela, to už se nedalo nazvat špiněním. Vždy při zesílení krvácení jsem šla k lékaři. Nikdy nezjistili příčinu. A pak mi jeden den v tom 21. tt bylo špatně - slabost, nevolnost, divný pocit. No a následující noc ve 3 ráno mi odtekla plodovka. Ale miminko se udrželo, rodila jsem 39 + 0. A od toho odtoku plodovky jsem už nekrvácela.

Ve čtvrtém těhotenství jsem silněji krvácela v 8. tt, zjištěn polyp. Rodila jsem 39 + 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9274
26.9.25 21:07

U prvního těhotenství jsem špinila až do 16tt. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie