Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ráda bych se zeptala zda nekdo byl na ultrazvuku v 6+0 a co tam mel? Šla jsem tam jen diky špineni, jinak bych šla déle, ale zatim srdečni akce nebyla a řekla mi, že zatim jen žloutkový váček a embrio nevidi, ale koukala na to chvilku, ani to moc nepřibližovala tak nevim, ale gestacni váček odpovidá.. zažil to někdo a bylo vše v pořádku? Jsem po jednom zt tak člověk má strach. Dekuju
@Mis7 píše: Více
Byla jsem tam na objednání od lékaře, nic nepotvrdil, ze počkáme 2 tydny. Ze neco malého vidi, ale nelze nic potvrdit ![]()
@Mis7 a určitě jste byla 6+0? Ono asi taky záleží na kvalitě přístroje, jaký lékař má. Já byla poprvé 5+0 a to byl jen gestacni váček. Za týdne 6+0 jsme viděli uvnitř žloutkový váček, embryo i srdeční akci, která byla i slyšet
zítra jdu znovu. Týdny vím jistě, protože byla ovulace časovaná s IUI. Ale také vím, že moje doktorka má kvalitní Utz a jelikož pracuje i v CAR, umí v tom dobře číst
Ja byla na utz v 5tt a byl videt pouze jen gestacni váček až v 7tt bylo vidět vic ![]()
Ja zazila neprospivajici tehotenstvi v unoru (v 6tt samovolne odeslo), nyni jsem znovu tehotna, 6+4, byla jsem na kontrole v 6+1, pani doktorka videla vacek a embryo, nicmene zatim bez srdecni akce, jdu na kontrolu za tyden, je to 50:50:cry:Porad na to myslim