Jaké ovoce v šesti měsících?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@avm3 Vážit už raději nebudud, ani jsem to neměla v plánu jenže ta váha se nabízela sama
. Super profilovka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivčis díky ![]()
jo chápu, taky jsem u první dělala psí kusy - váhu teda ne, ale cokoliv, aby jedla. U druhé jsem spíš přemýšlela, jesli ji ještě dát, aby to nevyhodila, nebo jí nebolelo bříško… ona jí moc pěkně. Ono jim taky něco chutná a něco ne…
Ale vážení - jak dítěte, tak jídla (pokud není nějaký problém a fakt důvot) je cesta na psychiatrii. Já to nezažila, ale mám dva případy v okolí a fakt je to na palici. Jak pro matku tak pro okolí…
Nabízej, ať ochutnává a uvidíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivčis Já mám děcka žravce, mě se na jídlo vrhli a hned na začátku dokázali sníst těch 180-200 g. Mladšího jsem první týdny dokonce ještě po tomhle výkonu kojila, teď v 8 měsících si dopřává na sváču dva bílé jogurty, jeden je prý málo. Občas ho ošidím a dorazím křupkou, ale fakt jen občas, ošidit se nenechá.
Jestli to půjde takhle dál, tak mě sežerou rozhodně dřív než v pubertě.
Ale jo, je to naprosto normální, nenormální jsou ti moji kojenci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hrnoulek Tak já tam vypadám jako děsněj alkáč, ale přes léto si dám jedno tak 1× za 2 týdny a už jsem neměla ani nepamatuju ![]()
Vypadla jsem z už tak velice slabé formy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 to mi povídej, synovi je rok a celé pivo jsem neměla od těhu, zase si občas dám trochu vína pro ten pocit, že to smím ochutnat, tak si plánuju že mezi dvěma dětma bych se chtěla jednou opít kavlitním vínem
ale za tu kocovinu to asi nestojí ![]()
(pardon za OT)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivčis když jsem začala přikrmovat tak po těch pár lžičkách se ustáli na cca polovině té malé sklenky ať už kupované nebo doma vařené, a to mu zůstalo dodnes - jem u rok
takže se liší složení a konzistence, ale množství neeee ![]()
třeba dnes neobědval (zapomněla jsem oběd doma, takže měl mlíko a křupky
) a nevečeřel páč se na véču jaksi neprobudil z odpoledního spaní
a ne není nemocný, občas to tak prostě má
jinak ovoce jsem dávala později, ale je to jedno, i laktační poradkyně říkají, že je to nesmysl s tou zeleninou nutně jako první, mlíko je fakt sladký dost, mě to ovoce nakonec ze začátku stejně nechtěl jíst, přišlo mu to kyselý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hrnoulek Tak já si teď víno dávám pravidelně, manžel mě zásobuje. Vozí mu to kolega přímo z jižní Moravy ![]()
Já mu vždycky říkám, že až půjdeme někam pít, až bude mladší hlídatelná, tak za mě moc neutratí, abych se opila
Ale to tak má asi každá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit