Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aha…já nevím jestli nepockat… Prostě to dal zkoušet…já ale nejsem právě moc trpeliva ![]()
@xvercax Pokud nechceš čekat, proč nechceš vyzkoušet IVF? Na jeden pokus IVF je šance uspět 30%..
Me je 28 a příteli 29… On to moc neproziva na rozdíl ode me..
@xvercax tak indikace k ivf je i dlouhodobá neplodnost bez příčiny, takže bych se tomu za každou cenu nebránila
Ale chápu, že se ti do toho nechce, je to zátěž pro tělo i psychiku
@xvercax zadnej chlap to neproziva..imunologii i genetika jsme meli az po neuspesnem IVF.
Štěpánka: 30% je dost malo na to kolik za to zaplatit…kdyby bylo na me, tak neváham, ale přítel nechce. On az zjistí ze nám stejně nic jiného nezbyde tak doufám ze si to rozmyslí ☺ nejhorší je to čekání…
@alenka84 Náročné je to vždycky… Hormonální bouře v těhotenství taky není procházka růžovým sadem. Řekla, bych že stimulace při IVF je jen malá ochutnávka…
@xvercax Je to více než než při IUI ( cca 10% - 15%) a více než jeden pokus nechráněného styku ( cca 25%)
Levné to určitě není, ale to nebude ani miminko…
To samozřejmě, ale ten nátlak, nervy, pracovní neschopnost a všechno kolem toho…no uvidíme co zítra, a co bude dal. Každopádně jsem rada, ze si o tom mám s kým pokecat…a ty Štěpánko, už teda mimco mate?
@xvercax Ne, zatím se tady neúspěšně snažíme… ![]()
Ty máš při IUI pracovní neschopnost?
@xvercax může a nemusí, já nikdy po ivf na neschopence nebyla…