Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, z vlastní zkušenosti: vůbec se nehlídej, kašli na to, vůbec na to nemysli a teprv pak se to podaří… nervy jsou holt nervy!
@Pavlinky Řekla bych, že před tou ovulací to chce spíš denně a několikrát, aby byla větší šance.. ![]()
Já jsem brala spolu s přítelem denně kapičky Gynex tři měsíce než se zadařilo, dělala jsem si ovulační testy a sex probíhal jen když on chtěl a zadařilo se - myslím, že to bude díky těmto třem věcem dohromady.
No rada nemysli na to je možná pravdivá, ale někomu kdo se na mimi těší k ničemu ![]()
Já otěhotněla celkem brzo, doporučuji ten sex provozovat v okolí ovulace, ale před tím si dát trochu pauzu, aby se spermie vzpamatovali. Manžel ať taky bere nějaké vitamíny a ideál před sexem kávu
Aby byli mršky rychlejší
Ty můžeš praktikovat i prstíčkovou metodu-vygogli ![]()
@mari1912 píše:
a ideál před sexem kávuAby byli mršky rychlejší
to vazne funguje? To je dobrý ![]()
@celipipka54 píše:
to vazne funguje? To je dobrý
no je to vlastně taková inseminace vlastnoručně ![]()
Po půl roce je opravdu hodně brzy na plašení. Po půl roce bys neměla nic hlídat a měřit a jen si užívat sexu „na ostro“.
@MaDoRaBe píše:
Po půl roce je opravdu hodně brzy na plašení. Po půl roce bys neměla nic hlídat a měřit a jen si užívat sexu „na ostro“.
Taky myslím
.. nám to trvalo rok.
@Pavlinky nevím, ale pokud opravdu ovuluješ, tak po 7mi měsících s tebou Dr. asi nic neudělá…max.UTZ zda ovulace opravdu je. Bych to vážně ještě neřešila a nestresovala se…