Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vím, že pokud není druhá čárka stejná nebo silnější než testovací tak je test negativní.
Pardon, ne testovací, kontrolní
@Anonymní píše:
Ahoj holky, co máte zkušenost s ovu testy. Dělám tento měsíc prvně, tak jsem z toho nějaká vykulená. Vím, že pokud není druhá čárka stejná nebo silnější než testovací tak je test negativní. Ale jak to máte s druhou čárkou před ovu? postupně sílí a nebo třeba jeden den tam nic není a druhý den je silná? Jsem dnes 15Dc a do včera čárka sílila a dnes je slabší. Ovu ještě neproběhla, měřím i BT.
Jak to tedy je? Postupně vám sílí a nebo se zjevuje jak chce?
Anonym kvůli rodině.
já tedy použila asi 2×, z toho jednou jsem měl jasně tu druhou silnější, většinou před ovu mívám duchy, a nebo slabě růžové… a tedy nevím, já taky měřím, a podle testu jsem měla mít ovu při teplotě 36,8 tu jsem měla 3 dny, pak mi to poskočilo na 37, a test negativní
První měsíc testování jsem to měla tak, že byl slabý duch pár dnů, ale nezesílilo to natolik, abych to vzala jako pozitivní test. a pak najednou nic.
druhý měsíc zase nejdřív duchové a pak se objevila krásná silná čára. ten měsíc jsem i otěhotněla, takže další zkušenosti nemám.
být tebou počkám ještě do konce cyklu, jak to bude vypadat. pokud už měříš BT delší dobu, věřila bych spíš tomu. ani testy nejsou stoprocentní, každé to může ukazovat trochu jinak, chce to prostě odzkoušet. takže hlavně trpělivost ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, co máte zkušenost s ovu testy. Dělám tento měsíc prvně, tak jsem z toho nějaká vykulená. Vím, že pokud není druhá čárka stejná nebo silnější než testovací tak je test negativní. Ale jak to máte s druhou čárkou před ovu? postupně sílí a nebo třeba jeden den tam nic není a druhý den je silná? Jsem dnes 15Dc a do včera čárka sílila a dnes je slabší. Ovu ještě neproběhla, měřím i BT.
Anonym kvůli rodině.
Ahojky a není možný, že je ovu dnes? Poznáš zítra podle BT.
Já to měla vždycky tak, že před ovu buď žádná nebo slabě růžová a postupně sílila. POzitivní je opravdu buď stejně silná nebo silnější. Od té doby je ovulace od 24-48h.
Ať se daří!!! ![]()
Ahoj holky, delam si poprve ovu testy a jsem z toho nejak zmatena. Pri prvnim tehu jsem je nepotrebovala - otehotnela jsem na prvni pokus( tehu zamklň). U druheho take na prvni pokus. Jen ted se to nechce nejak uchytit. Muzete mi poradit jestli probehla ovulace? Prikladam ovu testy. Dnes jsem 16 den. Dekuji moc za radu.
@Kris00 píše:
Ahoj holky, delam si poprve ovu testy a jsem z toho nejak zmatena. Pri prvnim tehu jsem je nepotrebovala - otehotnela jsem na prvni pokus( tehu zamklň). U druheho take na prvni pokus. Jen ted se to nechce nejak uchytit. Muzete mi poradit jestli probehla ovulace? Prikladam ovu testy. Dnes jsem 16 den. Dekuji moc za radu.
Já bych řekla, že ovu nebyla, že všechny testy jsou negativní. Ani na jednom nevidím dvě stejné čárky,.
Nejsou stejne jen nejtmavsi nez ostatni dny. Dne 26 byl duch, 27 byl slabe ruzovej, 28 byl rano ruzovej a vecer tmavsi(jen jsem ho omylem znehodnotila) jako 29, ale dnes zase slabne.
Anonym kvůli rodině.