7 nemoc v těhotenství

9
3.1.22 13:17

7 nemoc v těhotenství

Ahojky chtěla sem se zeptat vypadá to že syn 4 roky někde chytil sedmou nemoc já jsem na začátku těhotenství ve středu jdu k lékaři aby potvrdili těhotenství takže se zeptám i paní doktorky ale měla jste některá zkušenost s touto nemocí v těhotenství? Na internetu se píše že to může poškodit plod nebo vyvolat potrat a jinde zas že je to neškodné měla sem akorád včera chvíli teplotu 38.6 jinak to pak kleslo na 37 a pak to výš už nešlo jsem po revizi a o mimi jsme se snažili nerada bych aby se něco miminku stalo děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14719
3.1.22 13:24

Ja jsem ji chytla od deti, kdyz jsem byla ve 4. mesici. Nastesti jsem mela mirny prubeh. Jen lehce zvysenou teplotu, trosku bolestiva chodidla a dlane, ale nebyt te nemoci u deti, neprikladala bych te bolesti zadny vyznam. V puse nic. A po cca 2 mesicich mi slezlo par nehtu na nohach. Mimco v poradku. Drzim palce, at jsi taky ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
3.1.22 13:26

Samotná nemoc potrat nevyvolá, ale ono ji předchází většinou vysoké horečky a ty můžou být v začátku těhotenství nebezpečné. Každopádně nic nenaděláš, když už doma máš nemocné dítě, tak jsi s tím do styku přišla a už nezbyde než čekat, jak to dopadne. Ale je to dětská nemoc, syn to měl 2 roky zpátky a z dospělých to nechytnul nikdo a to přišel do kontaktu s celkem velkým množstvím lidí, než se přišlo na to, co mu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.1.22 13:33

@Janča6 děkuju ja měla včera akorád chvíli teplotu a zvracela sem ale to sem přisuzovala těhotenství je mi špatně od začátku těhotenství nevolnosti a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.1.22 13:36

@Kriss Tina trochu si me uklidnila měla sem chvilku jen 38,6 a hned to kleslo a pak sem mela vetsinou 37.5 nevolnost sem přisuzovala k těhotenství mám nevolnosti od začátku ve stredu jedu na gyndu snad bude vše v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
3.1.22 13:58

Nevolnosti nevim, jestli souvisely se 7. nemoci. Ale divim se, ze u @Kriss Tina to nikdo dospely nechytil. Co mam zkusenosti, tak je ta nemoc silene nakazliva a chytaji ji i dospeli, a ti mivaji o dost horsi prubeh nez deti, jak uz to u detskych nemoci byva. Ale tim nechci zakladatelku desit. Verim, ze to bude v pohode. A souhlasim s tim, ze nebezpecne jsou ty horecky, samotny virus na miminko nemo vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.1.22 14:06

@Janča6 naštěstí horečky už nejsou a nebyly tak vysoké tak snad všechno bude v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
3.1.22 14:31
@Maca1311 píše:
@Janča6 naštěstí horečky už nejsou a nebyly tak vysoké tak snad všechno bude v pohodě

Jo, 38,6 by mohlo byt v pohode :) Tak at se ti to nerozleze moc bolestive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.1.22 14:36

@Janča6 děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.24 11:59

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak to dopadlo? Jsem na začátku těhotenství a doma máme sedmou nemoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí