Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, už asi 3h mě bolí ve vagíně Začalo to jen pícháním a ted to bolí už v kuse je to palivo píchavá bolest, ale spíš to teď pálí a trošku tlačí. Nikdy předtím jsem to neměla, máte stim někdo zkušenost? Nechci hned plasit a běhat na pohotovost. Bolest se dá vydržet jen je to dost nepříjemné. 15+6tt. Díky všem za odpovědi
Jestli jsi těhotná tak se radši nech zkontrolovat. Radši trochu hysterčit než něco podcenit.
Místo zbytečných diskuzí na netu na tu pohotovost aspoň zavolej šmarja když si těhotná
Tady ti diagnózu asi nikdo neudělá…
@Darkandeep ano jsem v 15+6 tt. Dost to zevnitř pálí přišlo to z ničeho nic.
@PeBa12 Jen jsem se slušně zeptala jestli někdo neměl takové problémy 🤷♀️
Minimálně ráno se nech vyšetřit. Jakákoliv infekce může vyvolat porod.
Pokud je ta bolest velká, zajela bych klidně i na pohotovost….
@ČervenoBíláNicol píše:
A kdyby někdo takové problémy měl a napíše ti, že je to dobrý a ty nikam jezdit nemáš a pak bude nedej bože nějaký problém tak co? Budeš se tlouct do hlavy, že si poslechla nějakou anonymní ženskou na netu?? Mám dost…
Jakékoliv intenzivní bolesti spodku v těhotenství jsou hodny minimálně vyšetření. Co by mohlo u jedné být v pohodě u druhé může způsobit problémy.
@ČervenoBíláNicol píše:
@Martha03 už čekám raději na pohotovosti.
Tak přeji ať je to ok.
@ČervenoBíláNicol píše:
I kdyby měl. Stejný symptom může znamenat tisíc rozdílných věcí. To není tak, že bolestí ve vagíně se projevuje jen jedna diagnóza… Tohle chce doktora.