7měsíční na příkrmech, chce jen prso

2691
12.2.13 15:04

7m, na příkrmech,chce jen prso

Zdravím, nemáte některá zkušenost, že kojené mimi co je měsíc na příkrmech, bez problémů baštilo, chce za poslední 3 dny jen prso jinak je hysterák? teplotu nemá, má 2 zuby dole..čím to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
12.2.13 15:21

Zkušenosti mám, prostě má rád prso nebo se tam tlačí další zuby :roll: Malá trochu jedla, pak naprosto přestala - je teda fakt, že v té době se jí nahoře začaly tlačit všechny 4 zuby najednou ven.. No a znovu se rozjedla až po roce - s naším jídlem.. Teď jí bude šestnáct měsíců, od včerejška je u špičáku bílá tečka, dáseň naběhlá a jen dneska se kojila snad už 8× - spíš se tím uklidňuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
12.2.13 15:26

Já si to myslím, že to budou zuby..uvidíme..je i víc plačtivý, chce být jen u mě..začíná se i plazit dozadu teda..je toho na něj asi nějak moc :mrgreen: a na mě taky :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
12.2.13 15:32

Nevím co to je, ale můj malý to měl také. Už jsem si myslela, že bude bez problémů jíst a pak najednou chtěl jen prso. Srovnalo se to v 9 měsíci :) Od 10 měsíce je na Sunaru a příkrmech. (ne že bych ho naráz odstavila, ale u prsu se mi začal smát a mě to bylo nepříjemné, tak jsme pozvolna přešli na Sunar)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
12.2.13 15:35

Začal smát? můj malý má hysterák, dám mu prso a po půl minutě pití drží prso, kouká mi do očí a směje se… :lol: no..uvidím..zatím to nebudu řešit..dokud mléko je, dostane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4933
12.2.13 15:39

Můžou lézt i horní zoubky…nebo má protě jen takové období..zatím bych to nějak neřešila…ono taky jak to řešit viď :roll: a uvidíš.
Můj mrňous měl taky tak dva dny kdy chtěl jen kozu a pak zase dlabal jako by nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
12.2.13 15:39

Pokud chce jenom mléko od tebe tak mu ho dej a neřeš to. Jenom bych každý den zkoušela nějaký příkrm a on určitě zase začne jíst. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí