7.měsíční mimi nechce jíst

9
18.11.09 11:57

7.měsíční mimi nechce jíst

Ahojky,máme 7.měsíční holčičku,je zatím plně kojená.Asi před měsícem jsme začali s příkrmem (mrkvička,brambora s mrkvičkou) a malá to jen prskala a plivala ven.Pak to zázrakem jeden den opravdu s chutí zpapkala (dokonce otvírala pusinku a krásně jedla),ale asi za dvě hodinky to všechno vyzvracela.Tak jsem jí dala týdenní pauzu a od té doby zase jídlo jen prská a někdy u toho i dost bulí.Teď dokonce když už vidí,že ji jdu krmit, tak pevně sevře rtíky a nehrozí to do ní dostat.Ale když ji jdu kojit, tak pije jak o život.Máte někdo prosím radu co dělat?Naštěstí hubenoučká není,takže MUDr. říkala,že ještě jídlo nutně nepotřebuje,ale už bych samozřejmě byla moc ráda,kdyby začala pěkně papkat :lol: moc děkuji Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9645
18.11.09 12:17

AHoj,
já bych to nehrotila, pokud není hubená a ty jí plně kojíš…dej si odklad na 2 týdny a zase zkus. My teda zabrali ne na zeleninu, ale na kaši :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.11.09 12:31

Cauky,ja vim,to bude nejlepsi,dokonce jsem vcera zkusila i jablicko a taky nic.Jeste jsem nenapsala,ze ji roste prvni zoubek,uz je proriznutej,ale celej venku jeste neni a to jsem taky slysela,ze to muze byt i zoubkama.Kazdopadne si tim cvicit poradnou trpelivost :-D .Ale dekuju,potrebovala jsem uklidnit,ze je to u nekterych ditek normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
18.11.09 13:34

tak tím zoubkem to být může, asi jí to přecejen není v pusince úplně příjemné
jinak to chce prostě vytrvat, alespoň u nás to zafungovalo, náš malej teda jedl ze začátku krásně, první den snědl snad půlku té malé skleničky s mrkvičkou, to mu vydrželo asi týden, pak začal bojkotovat, nechtěl, plival, řval a já z toho taky byla na nervy, pak vzal na milost ovoce a kukuřičné křupky, pečivo a kaši, ale se zeleninou to byl boj dlouho, pořádně ji začal papat až tak v deseti měsících a dneska je z něj malej otesánek, snědl by opravdu snad i mámu s tátou :-)

tak přeju pevné nervy a trpělivost a ať se malá brzy alespoň trochu rozpapá

jinak s tím zvracením, mi to malej dělal, když byly v jídle kousky, bylo třeba špatně rozmixované, tak než se na to ten žaludek naučil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
18.11.09 14:02

Pokud ti malá přibírá,tak bych se tím zatím nestresovala,pozvolna bych jí dala pár lžiček , když nebude chtít tak bych jí nenutila,ono to přeci někdy přijít musí že začne baštit i něco jiného než jen mlíčko ted si myslím že jí trápí ty zoubky,tak nemá třeba chut seznamovat se s něčím novým.Přeji at se to brzy zlepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
18.11.09 16:07

Ahojda,
nesmutni, mala byla v podstate plne kojena cca do 9. mesicu, vubec nic jist nechtela, tak jsem ji nenutila. Presne jak rikaji holky, kdyz prospiva tak co nema cenu to hrotit, vzdyt stejne kojeni je nejpohodlnejsi :wink: neboj jednou zacne, nase mala se poradne rozjedla asi v roce a od te doby je k nezastaveni :mrgreen: takze hlavne trpelivost a nenutit …drzime palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.11.09 18:59

tak Vam vsem moc dekuju, hned je mne na dusicce lip :-D proste trpelivost s tema nasema milackama. A omlouvam se, pokud vkladam odpovedi treba nejak spatne, ale jsem tady zacatecnik :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí