Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, jsem v 7tt a ted jsem byla na zachode a mela na toaletnim papire krev, cirou, ted mam jen takovou tmavou…co to znamena? jdu za 3 hodiny k doktorce na UTZ tak nevim, jestli mam cekat, mam si dealt velky starosti?? mam hroznej strach, ze je neco spatne… ![]()
Já s tímhle zkušenost nemám, ale určitě bych na nic nečekala a jela k té doktorce hned, předtím bych tam zavolala a zeptala se!!!
pokud je krev tmava, jakoby stara, tak bych zbytecne nestresovala, Me se stalo to same, byla to jen normalni reakce tela, jakoby prislo menzes. Uvidis na UTZ, ale neplas
Ahoj začala jsem ve stejné době krváce čirou krev a před tím jsem měla bolesti v podbřišku.Dr. mi zjistila hematom.Těhotenství naštěstí dopadlo dobře,ale byla jsem z toho vyplašená a bála se že jsem potratila.1 týden v nemocnici a pak 7 měsíců nemocenská.Držím pěsti…
Ahoj, tak jak jsi dopadla
Je to dobrý ![]()
Nechtěla jsem tě tu odpo strašit, ale mě se stalo to samé v 9tt, bohužel to dopadlo špatně, teď mi akorát končí „šestinedělí“ tak je to ještě hodně čerstvé.
Ale moooc ti držím pěsti aby to nic nebylo. Určitě se ozvi.
Ja jsem take v 7tt zacala krvacet a opravdu hodne a byla to cervena krev - take jsem si myslela, ze je to konec a tak jsem ani nikam nechtela jet, nebot byla nedele a tak jsem si rikala, ze to necham na pondeli, ale pak me manzel presvedcil a tak jsem jela do nemocnice - byl to jen hematom behem par dni to bylo OK. Byla jsem tri dny v nemocnici a pak asi mesic doma a pak jsem zase normalne chodila do prace. A vse dopadlo dobre.
Drzim palce at je to take OK.
Verveve
Kolotoc666: Já začala kvácet na přelomu 13. a 14.tt. Myslela jsem, že je to konec. Naštěstí to byl jen zánět, byla jsem týden v nemocnici a pak dostala čípky. Navíc večer předtím jsme měli pohl.styk, taky se to prý někdy stává… ![]()
Jak jsi dopadla
![]()
Ahoj Kolotoc666,
ja som zacala krvacat v 8tt, tiez to bola cervena krv a bolo jej teda hodne. Velmi som sa zlakla a hned sme sli na pohotovost. Zistilo sa vsak, ze mi praskla zilka niekde na krcku maternice, a kym som dosla k lekarke tak uz som nekrvacala. Mimisek bol v poriadku, akurat mal velmi rychly tep srdiecka, asi kvoli tomu ze som sa ja velmi zlakla. Preto sa zbytocne neplas, bud v klude a uvidis co ti povie lekar. Ak ma miminko prirodzene odist, ak nebude zivotaschopne tak odide a bude dalsie a zdrave. Ale nie kazde krvacanie znamena problem. Ja som prve miminko potratila v 4 tt, vlastne to asi bolo este len zle uhniezdene vajicko. Teraz som v 17 tt a vsetko vyzera byt v poriadku aj na to krvacanie. Nic neboj, zivot si najde cesticku… Luli
Ahoj Kolotoc666 - držím palečky ať je všechno v pořádku. Každý den sem koukám, jestli se ozveš. Myslím na tebe.
Ahoj, taky jsem ze začátku krvácela. Poležela jsem si týden v nemocnici a vše bylo ok. Uvidíš že to dobře dopadne. Držím palečky
Kolotoc666 - ozvi se nám. Každý den sem koukám, jestli je něco nového. Doufám, že ano a jen jsi třeba neměla čas nebo jsi v nemocnici na pozorování. Držím palce!!
Holky! Ja tu tyden nebyla a proto ani nekoukala na emimi. Jste hodny, ze se zajimate
Takze jsem byla ve ct na UTZ, vse je v poradku
Mimi melo 6 tydnu, dnes uz ale konec 7.tydne. Bylo uz i videt jak rychle bije srdicko
Krvaceni podle doktorky nic nebylo, stara krev, ze se to stava, jak se tam mimi zanoruje a zahnizduje, tak proste nekdy tece krev. Ted uz ale tyden zas vse v poradku! V pondeli mam dalsi kontrolu, tak doufam, ze prcek hezky povyrostl a ma se k svetu! Preju Vam vsem pohodove tehu, treba se s nekym setkame v Lednu 2008?? ![]()
Tak to ti moc gratuluju a opatrujte se ![]()
Ps: Vytvoř prckovi v bříšku pěkný metřík ![]()