7tt + krvaceni ll POMOC!!!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24.5.07 15:28

7tt + krvaceni ll POMOC!!!

Holky, jsem v 7tt a ted jsem byla na zachode a mela na toaletnim papire krev, cirou, ted mam jen takovou tmavou…co to znamena? jdu za 3 hodiny k doktorce na UTZ tak nevim, jestli mam cekat, mam si dealt velky starosti?? mam hroznej strach, ze je neco spatne… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101
24.5.07 15:29

Já s tímhle zkušenost nemám, ale určitě bych na nic nečekala a jela k té doktorce hned, předtím bych tam zavolala a zeptala se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
24.5.07 15:34

pokud je krev tmava, jakoby stara, tak bych zbytecne nestresovala, Me se stalo to same, byla to jen normalni reakce tela, jakoby prislo menzes. Uvidis na UTZ, ale neplas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
24.5.07 20:22

Ahoj začala jsem ve stejné době krváce čirou krev a před tím jsem měla bolesti v podbřišku.Dr. mi zjistila hematom.Těhotenství naštěstí dopadlo dobře,ale byla jsem z toho vyplašená a bála se že jsem potratila.1 týden v nemocnici a pak 7 měsíců nemocenská.Držím pěsti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
24.5.07 20:31

Ahoj, tak jak jsi dopadla :?: Je to dobrý :?:

Nechtěla jsem tě tu odpo strašit, ale mě se stalo to samé v 9tt, bohužel to dopadlo špatně, teď mi akorát končí „šestinedělí“ tak je to ještě hodně čerstvé.

Ale moooc ti držím pěsti aby to nic nebylo. Určitě se ozvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
24.5.07 21:21

Ja jsem take v 7tt zacala krvacet a opravdu hodne a byla to cervena krev - take jsem si myslela, ze je to konec a tak jsem ani nikam nechtela jet, nebot byla nedele a tak jsem si rikala, ze to necham na pondeli, ale pak me manzel presvedcil a tak jsem jela do nemocnice - byl to jen hematom behem par dni to bylo OK. Byla jsem tri dny v nemocnici a pak asi mesic doma a pak jsem zase normalne chodila do prace. A vse dopadlo dobre.
Drzim palce at je to take OK.
Verveve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
24.5.07 21:53

Kolotoc666: Já začala kvácet na přelomu 13. a 14.tt. Myslela jsem, že je to konec. Naštěstí to byl jen zánět, byla jsem týden v nemocnici a pak dostala čípky. Navíc večer předtím jsme měli pohl.styk, taky se to prý někdy stává… :wink:

Jak jsi dopadla :?: :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
28.5.07 09:23

Ahoj Kolotoc666,
ja som zacala krvacat v 8tt, tiez to bola cervena krv a bolo jej teda hodne. Velmi som sa zlakla a hned sme sli na pohotovost. Zistilo sa vsak, ze mi praskla zilka niekde na krcku maternice, a kym som dosla k lekarke tak uz som nekrvacala. Mimisek bol v poriadku, akurat mal velmi rychly tep srdiecka, asi kvoli tomu ze som sa ja velmi zlakla. Preto sa zbytocne neplas, bud v klude a uvidis co ti povie lekar. Ak ma miminko prirodzene odist, ak nebude zivotaschopne tak odide a bude dalsie a zdrave. Ale nie kazde krvacanie znamena problem. Ja som prve miminko potratila v 4 tt, vlastne to asi bolo este len zle uhniezdene vajicko. Teraz som v 17 tt a vsetko vyzera byt v poriadku aj na to krvacanie. Nic neboj, zivot si najde cesticku… Luli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
28.5.07 10:01

Ahoj Kolotoc666 - držím palečky ať je všechno v pořádku. Každý den sem koukám, jestli se ozveš. Myslím na tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
28.5.07 10:05

Miiri, taky sleduju a nic 8O Držíme palečky Kolotoc666 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8448
28.5.07 10:51

Holky, taky sleduju. Moc držím pěsti, aby to dopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
28.5.07 20:21

Ahoj, taky jsem ze začátku krvácela. Poležela jsem si týden v nemocnici a vše bylo ok. Uvidíš že to dobře dopadne. Držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
1.6.07 08:58

Kolotoc666 - ozvi se nám. Každý den sem koukám, jestli je něco nového. Doufám, že ano a jen jsi třeba neměla čas nebo jsi v nemocnici na pozorování. Držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.6.07 10:59

Holky! Ja tu tyden nebyla a proto ani nekoukala na emimi. Jste hodny, ze se zajimate :P Takze jsem byla ve ct na UTZ, vse je v poradku :lol: Mimi melo 6 tydnu, dnes uz ale konec 7.tydne. Bylo uz i videt jak rychle bije srdicko :lol: :lol: Krvaceni podle doktorky nic nebylo, stara krev, ze se to stava, jak se tam mimi zanoruje a zahnizduje, tak proste nekdy tece krev. Ted uz ale tyden zas vse v poradku! V pondeli mam dalsi kontrolu, tak doufam, ze prcek hezky povyrostl a ma se k svetu! Preju Vam vsem pohodove tehu, treba se s nekym setkame v Lednu 2008?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
1.6.07 11:09

Tak to ti moc gratuluju a opatrujte se :wink:

Ps: Vytvoř prckovi v bříšku pěkný metřík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...