mnoho pohybů?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
464
21.5.07 17:48

mnoho pohybů?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak četné pohyby miminka jsou normální… :) Jsem druhorodička, nyní v 38 tt a mám pocit, že dítě velmi často kope, zejména, když jsem v klidu. Mám dojem, že dítko cítím skoro pořád. že třeba kpe 1/2 hodiny v kuse. Minulé pondělí, při tomto horkém počasí mi přišlo, že je to kopání opravdu velmi intenzivní, dnes je to totéž. Vím, že často jsou potíže s tím, že pohybů je málo, co by však teoreticky mělo znamenat, když je pohybů moc? Díky, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6149
21.5.07 17:57

Ahoj, náš Matýsek byl taky hyperaktivní, řádil klidně hodinu v kuse a teda pořádně, až to občas pěkně zabolelo, dle doktora na tom nebylo nic v nepořádku, teď je to moc hodné miminko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
21.5.07 23:31

Zizo znamená to, že se máte na co těšit :) Tobík bude asi pořádný čipera ;)

A neboj, vše je jistě v pořádku.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.5.07 09:05

Zizo, já si říkám to samé.. takže to asi normální je, jsem teď 34tt a kousek, malá tam řádí jak divá

nepřihl.emitom

• Citovat
  • Upravit
464
22.5.07 14:15

Ahojky,
díky za slova útěchy… :) Dnes jsem byla na kontrole v porodnici, tak jsem se na ty pohyby ptala. Lékařka mi s úsměvem vysvětlila, že mnoho pohybů je naprosto OK, pouze v dřívějších stádiích těhotenství by se mohlo stát, že se mimi „prokope“ k dřívějšímu porodu…což v 38 tt už vůbec nevadí… :)

Pro Lesinu - čipera to asi bude, my jen nevíme, jestli TEN čipera nebo TA čipera… :) :) :)
Prostě, jestli Tobík nebo Danielka… :)

Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
22.5.07 15:47

jsem 39tt.
Mimčo má dlouhá období klidu, kdy o něm vůbec nevím, ale když se probudí, tak dokáže řádit a kopat docela dlouho a intenzivně.
Předtím nemělo tak vyhraněné obdobé spánku a období her jako teď :D
Dřív se ozývalo pravidelně a častěji, ale jen pár šťouchanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
22.5.07 22:42

Zizo, taky máte rádí překvapení jako my? Taky nevíme, zda budeme mít dráče nebo dračici :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3538
24.5.07 14:02

ahojky taky se připojuji k abnormálním kopancům-už mě všechno bolí-Tp 7.6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
25.5.07 14:05

Ahojte,
ja mam taky naky zivy nebo divoky dite, a to jsem teprve ve 24 tydnu… Doufam, ze toho divocaka donosim aspon par mesicu dal, zacinam se trochu nervovat jestli je to normalni. Navic me od vcerejska tvrdne bricho nejak casto, tak nevim, jestli to nemam jit radej konzultovat nekam. Co myslite???
Hanucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
25.5.07 14:22

Hanucho, určitě to řekni lékaři, ale z mé zkušenosti: dráčata se mi pokaždé uklidnila - jen co měla trochu méně místa… Ve 23 tt má miminko spoustu prostoru pro přemety, pak už bude zmáčnuté a tak horké to nebude - možná ;)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
25.5.07 15:15

Taky jsem měla stejné obavy, někde jsem totiž četla, že pokud je pohybů moc, není to dobré. Náš malý kopal fest a dost často až do porodu. A můžu tě uklidnit, že je úplně v pořádku!!!

Hodně štěstí a hezký porod! Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
28.5.07 14:46

Ahoj, díky všem… :)

To Lesina:…tedy překvapení mám ráda jen já, manželovi se to moc nezdá, že neví, na koho se má těšit… :) Ale sám to zase vědět nechtěl, takže nakonec se musel podřídit… :) Hlavně, ať je vše OK a už co nejdříve, tyhle vedra opravdu nejsou nic moc pro konečné fáze těhotenství… :) Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
28.5.07 20:18

Ahoj, jsem v 38t.t. a taky druhé těhot. a také mě naše mimi kope a kope. Poprvé to tak nebylo, to jsem vždycky nemohla usnout až mě kopne, abych byla v klidu a teď čekám až přestane abych mohla usnout. Teď když jsou bouřky, tak kope ještě víc. Pěkně to bolí. Tak buď v klidu, máme prostě pěkný čiperky v bříšku.
Ahojky Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky