7tt skvrna od krve

Anonymní
23.9.23 07:25

7tt skvrna od krve

Ahoj,
jsem letos podruhé těhotná - jednou potrat a následná revize v 8tt, teď jsem 6+3 a včera v 6+2 jsem šla na záchod a lekla jsem se, protože jsem na kalhotkách měla skvrnu od tmave krve. Začala jsem samozřejmě po minule zkušenosti vysilovat a jeli jsme na pohotovost. Kromě te skvrny už jsem žádnou krev po utreni neměla, ani na ultrazvuku nebyla. Paní doktorka mi potvrdila bijící srdicko a ze velikost odpovídá 6+2 a ze je tohle slabe krvácení normální. Ale ja mam hrozny strach :( dnes zatím žádnou krev taky nepozoruju, ale nejsem schopna se uklidnit. Jinak mě stále trosku bolí v podbrisku, to mě taky znervózňuje. Beru Utrogestan a v pondělí mam jít ještě na kontrolu ke svému gynekologovi. Co myslíte vy, stalo se vám to taky, ze jste měli slabe krvácení a nerozjelo se v potrat? Je to opravdu časté?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18648
23.9.23 07:27
@Anonymní píše:
Ahoj,
jsem letos podruhé těhotná - jednou potrat a následná revize v 8tt, teď jsem 6+3 a včera v 6+2 jsem šla na záchod a lekla jsem se, protože jsem na kalhotkách měla skvrnu od tmave krve. Začala jsem samozřejmě po minule zkušenosti vysilovat a jeli jsme na pohotovost. Kromě te skvrny už jsem žádnou krev po utreni neměla, ani na ultrazvuku nebyla. Paní doktorka mi potvrdila bijící srdicko a ze velikost odpovídá 6+2 a ze je tohle slabe krvácení normální. Ale ja mam hrozny strach :( dnes zatím žádnou krev taky nepozoruju, ale nejsem schopna se uklidnit. Jinak mě stále trosku bolí v podbrisku, to mě taky znervózňuje. Beru Utrogestan a v pondělí mam jít ještě na kontrolu ke svému gynekologovi. Co myslíte vy, stalo se vám to taky, ze jste měli slabe krvácení a nerozjelo se v potrat? Je to opravdu časté?

Já měla u posledního mikroskopické zaspineni slabe růžové a bylo vše Ok. Jakmile bylo trochu výraznější a k tomu bolesti, tak špatný. Celkem 3× blbě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
23.9.23 07:33

Já špinila od 5. do 8.týdne a 3× ze mě vyteklo trochu krve a vše ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.23 07:35

Já ti rozumím.
V posledním těhotenství, které následovalo po neúspěšném, jsem našla na papíru krev-jasnou a doma pak dva dni brečela, že je to zase ztraceno.
UTZ pak taky dopadl dobře a stejně i těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.9.23 07:36

@hospodki to mi je líto, přišli vám na něco? 3× přeci už nemůže byt náhoda :(

• Citovat
  • Upravit
1540
23.9.23 07:54

Těhotenstvím se starším synem jsem se doslova prokrvácela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
23.9.23 07:55

Kup si ascorutin, ja jsem na začátku 2× velice silne zakrvacela, cca 8. a 10.tt a pak uz dobré az do konce. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.23 07:57

@Ida11 děkuji, ten taky beru jen jsem zapomněla jak se to jmenuje, tak jsem to už do příspěvku nepsala :D ☺️ ja prave to krvácení ani necitila, viděla jsem jen skvrnu na kalhotkách. A taky vás i v 7tt bolelo v podbrisku?

• Citovat
  • Upravit
415
23.9.23 08:29
@Anonymní píše:
@Ida11 děkuji, ten taky beru jen jsem zapomněla jak se to jmenuje, tak jsem to už do příspěvku nepsala :D ☺️ ja prave to krvácení ani necitila, viděla jsem jen skvrnu na kalhotkách. A taky vás i v 7tt bolelo v podbrisku?

Me podbřišek bolel tak do cca 15cteho týdne, to je opravdu u každého jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.9.23 08:29

Neni to neobvyklé… Je tu o tom asi tak milion temat a řeší se to tu tak 3× týdne…je to tím že je teď děloha, čípek pochva vše hodně prokrvené a bude celou dobu těhotenství aby dítě mělo dostatek výživy..rozšířené cévy můžou prosakovat, může prasknout nějaká menší cévka a proto ta krev, může to byt z toho jak se začíná tvořit placenta a nořit se do děložní stěny…většinou se na přesnou příčinu nepřijde. Můžeš zkusit brát Ascorutin nebo pít vodu s citronovou šťávou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.23 08:32

@Vladusxx děkuji a ta bolest v podbrisku? Je to normální takhle v 7 tydnu? Mam po minule zkušenosti hrozny strach

• Citovat
  • Upravit
15421
23.9.23 10:16

V těhotenství s dcerou jsem slabě krvácela dvakrát, se synem jsem špinila nebo krvácela prakticky celý první trimestr. Mezi tím jsem byla těhotná ještě jednou, ale skončilo to zamlklým potratem v 10.tt. V tom neúspěšném těhotenství jsem nekrvácela ani nešpinila vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.23 10:18

@ivašot. Děkuji a bolelo vás v podbrisku když to dobře dopadlo?

• Citovat
  • Upravit
18648
23.9.23 14:04
@Anonymní píše:
@hospodki to mi je líto, přišli vám na něco? 3× přeci už nemůže byt náhoda :(

Neresila jsem to. První dítě jsem otěhotněla hned a vše Ok. Pak ty tři nezdary kdy jsem otěhotněla vždy první měsíc. Proste jen vek a kvalita vajicek. Do ivf a podobného bychom nesli tak to bylo jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.23 15:42

Ahoj, ja resim neco podobného a taky jsem nervozni, navic nejak nedokazu myslet pozitivne… jsem dnes 6+6, ve ctvrtek jsem musela preventivně na cytologii, doktorka me upozornila, ze muzu zakrvacet. To se taky stalo, dva dny sem lehce hnede spinila, byla jsem v klidu. Ted ale od vcera mam jakoby průhledný ovulacni hleď a v nem příměs růžové krve a jsem strasne nervozni. Bricho me taky obcas zaboli a navic od vcera mam pocit, ze oproti předchozím dnům mi skoro vymizely priznaky… k doktorce mam jit az prespristi tyden, pozoruju se jako blazen, snad se nezblaznim🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí