Dlouhodobé zahlenění v těhotenství

47
21.9.23 09:08

Dlouhodobé zahlenění v těhotenství

Ahoj, máte někdo zkušenost s dlouhodobým zahleněním dutin v těhotenství? Co na to pomáhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1990
21.9.23 09:35

Pokud nemas neco chronickeho, tak to zpusobuje vetsi prokrveni sliznic a hormony. S tim moc nehnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
21.9.23 09:43

V prvním těhotenství nic. jen moje běžná letní alergická rýma..v druhém jsem měla imrvere ucpaný nos…od začátku až tak do 30tt pak už to bylo trochu lepší…nic moc s tím neuděláš, je to způsobené větším prokrvením a zdeurenim sliznic, ne hlenem…jediné co tak já sem si aspoň na noc vždycky stříkala nějaký sprej abych se trochu vyspala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
21.9.23 10:39

Jj, do půlky těhotenství, teď to vypadá, že už to povolilo. Prostě jsem smrkala :) Bylo to nepříjemný, ale asi s tím nic dělat nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.9.23 10:43
@Vladusxx píše:
V prvním těhotenství nic. jen moje běžná letní alergická rýma..v druhém jsem měla imrvere ucpaný nos…od začátku až tak do 30tt pak už to bylo trochu lepší…nic moc s tím neuděláš, je to způsobené větším prokrvením a zdeurenim sliznic, ne hlenem…jediné co tak já sem si aspoň na noc vždycky stříkala nějaký sprej abych se trochu vyspala…

Přesně, v prvním jsem tohle taky vůbec neznala. Ale teď ve druhém jsem měla snad od 6tt taktéž rýmu, přidal se brutálně ucpaný nos, kdy jsem vůbec nemohla dýchat a na to mi teda po zkoušení x přípravků pomohl až Avamys sprej… Ale zahlenění zůstalo. A stále kašlu ty hleny. Do toho se přidala bolest v krku (na ORL mi bylo řečeno, že prý kvůli stekajici rýmě) a včera koukám, že mám na pravé mandli malý bílý flek… tak nevím, zda to nějak řešit u doktora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.9.23 10:48
@Lenkalin píše:
Jj, do půlky těhotenství, teď to vypadá, že už to povolilo. Prostě jsem smrkala :) Bylo to nepříjemný, ale asi s tím nic dělat nejde.

Taky smrkám jak o závod, kašlu hleny, prostě zahleněná úplně šíleně :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
21.9.23 10:53

@Janule235 já smrkala taky dost, často krev, teď mám ráno zahleněné záchvaty kašle, ale jsem po covidu, tak těžko říct, co je příčinou kašle… Rýma byla těhotenská. Snad už se nevrátí. Ať tě to brzo přejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
21.9.23 11:57
@Lenkalin píše:
@Janule235 já smrkala taky dost, často krev, teď mám ráno zahleněné záchvaty kašle, ale jsem po covidu, tak těžko říct, co je příčinou kašle… Rýma byla těhotenská. Snad už se nevrátí. Ať tě to brzo přejde :)

Děkuju, budu doufat, že to časem odezní, protože tohle je na zbláznění :roll: Ať ti je od kašle také brzy lépe :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11866
21.9.23 12:04

@Janule235 no tak toas ale nějakou virózu…já sem žádný hleny neměla…jen ucpaný nos od tech zdurelych sliznic ale rýma žádná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí