osmiměsíční syn odmítá UM

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5006
20.12.18 21:17

Nerostou mu zoubky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1480
20.12.18 21:54

@Simik12 můj syn 8m, pil um úplně krásně. Dávám Hipp a vždy bez potíží, teď už i s příkrmy měl ráno a večer 210ml a většinou ještě jednou přes den 180ml. Od pondělky nás hodně trápí zoubky a um úplně odmítá. Vypije mi jen to ranní kolem 5h a ani ne celé, jinak mi plive flašku. Doufám že se to zase upraví, dělat s tím asi moc nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
20.12.18 21:56

Možný to je, malej přestal pít mléko v 7 měsících. Když jsme přecházeli na 2, tak ten měsíc mléko pil a pak najednou nechtěl :nevim: Nahradila jsem jogurty a pohoda, doktorka schválila. Teď ale nastala změna - v noci se mi budil, dost, dokázal být i 5 hodin vzhůru :roll: takže jsem koupila Sunar a v noci vypil skoro celou flašku, ale jinak přes den vůbec. Max. večer, ale to už taky ne.
Jinak co mě teď napadlo.. jestli mu rostou zoubky, tak mu může vadit, že je mlíko teplý. Malý to tak měl v 5m, měl zánět průdušek a teplý mléko mi v nemocnici nevypil, jen studené. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
20.12.18 21:56

Syn mívá období, že by mohl být jen na mléku a pak zase takové, že mléko moc nechce. Dávám každý den bílý jogurt, kaši, mléko nabízím ráno a večer. Už je teda starší než 8 měsíců, ale v tomto věku už jsme to měli také tak. Jestli Sunar jinak snáší dobře, tak bych neměnila, pak budete měnit mléko co týden a může to být úplně stejné. Zkusila bych jogurty, třeba s namačkaným banánem, to je naše oblíbené. Pokud teda jogurt z kravského mléka snese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
813
20.12.18 22:35

Rekla bych, ze 2 davky mleka v 8 mesicich staci, kdyz behem dne sni jogurt nebo kasi, tak je to dostatecne. Nemyslim si, ze bychom to meli jinak, kdyz byl syn v tomto veku. Od zavedeni prikrmu sla spotreba mleka hodne dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
20.12.18 22:42

Pokud si dobře vzpomínám, tak obě děti měly v osmi měsících už UM jen ráno a večer, ale vypily tak z min. 2×180 ml. vody. Jak tedy vypadá synův denní jídelníček? Kolik vypije tekutin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.12.18 07:49

@Pocahonta … Ráno mléko někdy jo nevypije, potom ovoce když má ještě hlad. Spánek. Po spánku oběd ( klasika zelenina s masem a sprilohama) spánek. Kaše a někdy i ovoce si dá ještě po kaší . Kaší dělám nemlecnou takže když si nedá mléko tak mu to dám do kaše a to sní. A jde zase spát 😀 ale když mu dám málo a mléčnou tak mléko si dá před spánkem ale je to boj . Furt odmítá no ale dá si až za nějakou dobu. Spí skoro to 8h do rána. Čaje vypije 2 a půl flašky někdy 3 flašky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová