Alkohol při kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.12.18 18:27

Alkohol při kojeni

Ahoj, chtela bych s přítelem a sestrou, kterou vidím dvakrát za rok jít na silvestra a něco si dát, vím, že pivo nebo sklenička vína nevadí. Ale jde mi o to, jestli když malé před odchodem odložím do lednice na víc dávek, a dám si třeba ty piva tři, nebo třeba něco jiného, neovlivní to nějak tvorbu mleka do budoucnosti? To se mi nikde nepodařilo najít.
Ja teda normálně nepiju vůbec, abyste si nemyslely, že bych to bez toho nevydržela :D (to fakt jen parkrat do roka na pripitek skleničku, nebo pivo zrovna se ségrou když se vidíme)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1699
20.12.18 18:30

Když sem si dala pivo tak se mi toho mléka dělalo nejvíc :) důležitý je to pak poradně odsat a mít do zásoby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
20.12.18 18:31

Nevím, jak máš velké dítě, ale když jsem byla v půl roce dcery trochu „zapařit“, tak jsem nakojila naposled asi v 8, pak jsem v noci a ráno odstrikala, ráno dostala k snídani kaši a v poledne už jsem zase kojila. S laktaci se nic nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
20.12.18 18:32

Jedine nebezpeci je, ze pokud ma jennprso a dostane mliko z flasy tak pak nebude chcit znovu prso. Nicmene neni to pravidlo, je to velmi individualni.

Hlavne pocitej s tim ze jestli plne kojis, tak za par hodin budes mit natekla prsa a bolava. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
20.12.18 18:58

Dala jsem treba dvakrat za sebou nejaky sunar ve flasce a prebytky odsala a vylila.. Ale doporucuju vyzkouset predem. Nektery deti flasku ani za boha neprijmou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.18 19:50

Malé bude na Vánoce měsíc :).
No já to mám právě tak napůl, prvně pije ode mě a pak prikrmujem když má malo (mám od začátku mlika min bohužel :(.). Ze začátku jsem musela odsavat a malá pila z flašky, protože mi toho teklo moc a ona hrozně hltala a ani to nepolkla a bylo vše venku. Teď už naštěstí v pohodě :).
Tak to jsem ráda, děkuju všem :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.12.18 20:59

Mě červený víno zachránilo laktaci. Holka už byla na um, protože mlíko nebylo, tak jsem si dala dvě deci červenýho. Ráno jsem měla prsa jak šutr, poprvní v životě nalitý k prasknutí. Um jsem zahodila a kojila dál. Jak začalo kojení stagnovat, tak jsem si zase dala decku a jelo se dál. Sklenička piva udělala tu samou službu. O laktaci se neboj, ale mlíko pak aspoň 12 hodin odstříkávej, teda pokud si dáš víc než jedno pivo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová