8. týden - srdce není, ale bylo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
909
5.8.13 21:49

Moc děkuju za pozitivní příspěvky :-) potřebuju nějakou naději, ať se do další kontroly nezblázním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
5.8.13 21:57

@Zdenuli ty kráso, to mohlo dopadnout úplně jinak, ještě, m že jsi šla domů… Nevím, kam ti doktoři tak chvátají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.8.13 22:06

@Monca85 a nebyla si minulý týden na jiném (kvalitnějším) přístroji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
5.8.13 22:22

Mně se totiž v 7+6tt stalo to, že pres podbrisek lékař na gyn. pohotovosti viděl plodik bez akce. Celkem dlouho to tam nahanel, začal mluvit o sálku na druhý den ráno. A pak to zkusil ještě vaginalne a srdíčko jelo. Tak ti budu držet pěsti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
5.8.13 22:25

Ne, byla jsem na stejném přístroji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2220
5.8.13 23:44

@Monca85 Mě se to stalo, s dobrým koncem. Byla mi potvrzena srdeční akce, za 14 dní pak na další kontrole už dr srdíčko neviděl. Plod byl taky hůř vidět. Poslal mě na kvalitnější ultrazvuk do spec. centra a tam mě hned ten den vzali a srdíčko viděli. Můj dr. má starší přístroj a do mě je prý blbě vidět (jsem hubená, jen prý špatně vodím ultrazvuk, prý to tak někdo občas má). Tak nějaký šance snad je. Držím palce. Já jak jsem jela na ten lepší ultrazvuk, tak už jsem byla smířená, že to nedopadlo a ono jo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krysa01
6.8.13 16:22

Ahoj holky, podle poslední ms jsem v 8tt, ale já vím, že jsem tak 6-7TT i podle mého dr. Gestační váček a ted i žloutkový jsou, ale bez mimi. podle krve jsem těhotná a doktor mi dělal krev po tydnu a hodně se to zvýšilo, doktor mi řekl, že to neni spíš prosperující těhotenství. Ve čtvrtek ráno jdu na krev a odpoledne mi řekne a uděláme závěr. Nevím má někdo zkušenosti? jsem z toho na prášky, bulim jak nána :,(

• Citovat
  • Upravit
473
6.8.13 21:10

Já jsem to tak měla, jak už jsem psala výš, určitě bych počkala dýl jak do čtvrtka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.8.13 22:04
@krysa01 píše:
Ahoj holky, podle poslední ms jsem v 8tt, ale já vím, že jsem tak 6-7TT i podle mého dr. Gestační váček a ted i žloutkový jsou, ale bez mimi. podle krve jsem těhotná a doktor mi dělal krev po tydnu a hodně se to zvýšilo, doktor mi řekl, že to neni spíš prosperující těhotenství. Ve čtvrtek ráno jdu na krev a odpoledne mi řekne a uděláme závěr. Nevím má někdo zkušenosti? jsem z toho na prášky, bulim jak nána :,(

no jo, doktoři jsou se vším hned hotoví. Já bych čekala taky dýl než do čt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krysa01
7.8.13 09:20

Počkám do konce měsíce a pak uvidím. Je to ale hrozný přes rok se člověk snaží a pak takovýhle trápení. Tenhle doktor zastupuje mýho, má dovolenou.Je fakt, že tenhle má hned všechno hotový a je nepřijemnej, poprvé, když jsem od něj odcházela, tak mě hodil do takovýho stresu, že jsem celej den probulela. Jinak děkuji, že jste mi odepsali, potřebuji si s někým o tom popovídat. Ještě jsem se chtěla zeptat a je možný aby až ted byl vidět žloutkový váček?

• Citovat
  • Upravit
473
7.8.13 10:11

Je to možný, u mě byl vidět jen prázdný gestační váček. Je možný, že to těhu je mladší, nesedí týdny, mohla jste otěhotnět později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krysa01
7.8.13 10:41

No tenhle dr. mi říkal, že jsem mohla mít i pozdější ovu. A taky se mě ptal jestli mé poslední ms bylo opravdu 4.6.tak nevim co se mu nelíbilo na tom, když on ani pořádně nic neřekne :roll: a prosím tykat :D

• Citovat
  • Upravit
krysa01
7.8.13 11:08

Je fakt, že jsem šla k doktorovi tyden po, co jsem nedostala ms a ještě ani neviděl váček, ale podle krve mi řekl, že jsem těhotná, ale je to hodně malinko a pak když jsem šla po tydnu znova, tak už byl malinkatý váček vidět. Když jsem se ho ptala jak dlouho mužu být těhotná, tak mi řekl, že to ještě nemuže určit, že to ještě nejde z ničeho vypočítat. A po další návštěvě mi řekl, že mužu být ASI odhadem 4-5 tydnu a že má vše čas a musí to dozrát, ale že je vše v pořádku a roste to jak má. Ted má 14 dní dovču a já jsem tady z toho doktora na nervy.Hned první návštěva katastrofa a stres, že to neprosperuje a že neví nic, že nejsem jeho pacientka atd. V pondělí má přijít ten muj dr.tak se na něj těším, mám v něm víc duvěry

• Citovat
  • Upravit
2832
7.8.13 11:17

Pokud nemáš žádné problémy, nekrvácíš, nemáš křeče…tak bych ve čtvrtek nikam nešla, max na tu krev…vyčkej do pondělí na svého lékaře, stejně se s tím nedá nic dělat-je to buď a nebo. V pondělí bude jistě znatelnější pokrok. Jinak mi nepřijde standartní chodit v raném stadiu těhotenství co týden k doktorovi. Normál je po 14 dnech, aby byl znatelný posun. Pokud tedy nejsi léčená ještě kvůli jiným problémům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
7.8.13 11:18

Pokud se zvyšuje hladina hormonů, tak bych nestresovala, všechno chce svůj čas, pak mi napiš, jak jsi dopadla na kontrole, ale nevěš hlavu, pokud se na ultrazvuku hned nic neukáže, já jsem jich měla dělaných několik a pořád nic, malá to dělala napínavý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí