8. týden - srdce není, ale bylo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
krysa01
7.8.13 12:42

Nic mi není, žádné potíže (mimo těch těhotenských :D ).Ze začátku jsem trošililinku špinila, tak mi předepsal utrogestan, ale řekl, že je to na povzbuzení mimča jako vitamíny a to špinění, že je v limitu.Ted jsem ho(utrogestan) dobrala a v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
krysa01
7.8.13 12:51

Zítra odpoledne pujdu pro výsledky, počkám jestli mi poví, že se opět hcg zvýšilo a když jo tak na něj prdim a počkam na svýho lékaře. Já vim nějak to dopadne, ale šílený čekání. Snažim se i se srovnávat s tím, že to prostě nevyjde. Ještě že mám doma pořádnou oporu :srdce: :* uvidím a písnu co se děje. Jinak DĚKUJI moc za podporu, člověk se v tom necejtí tak sám :hug:

• Citovat
  • Upravit
1024
8.8.13 14:55

Tak jsem byla dnes na kontrole, dr mi řekl, že mi hcg mírně klesla, mimi nikde tak mi doporučil at jdu na revizi, že je to zamlklé těhu. Kleslo to 22640 z 22660 Podle ms jsem 9tt a podle hcg a všeho jsem 6-7TT. V pondělí jdu ke svýmu dr na krev, ultrazvuk a asi i sono a když tak pujdu hned do nemocnice. Nepočítám, že by to mělo dopadnout dobře, akorát mi i řekl, že je divný že mám pořád příznaky jako že mi přeje aby se to ještě ukázalo, ale prý v to moc nedoufá. Mám dost :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.21 14:23

@krysa01 mám to úplně stejne já už jdu na revizi ráno v 6 tak jsem taky zvědavá ale cejtim se pořád těhotenský nechapu to taky nezažila nikdy a to mám 4 dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí