Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já to tak měla a MS přišla, takže buď vadný test nebo to odešlo s MS, takže doporučuji se testovat až nepřijde MS.
Já už se pak testovala, když MS nepřišla.
Já jsem teď čerstvě těhotná. Snad.. Zitta jdu na kontrolu. Test jsem měla pozitivní 5 dní před MS. Jakože dost pozitivni zadaný duch. Ale bylo to tak asi 12 dpo. Myslím..
Ja tam možná něco vidím, ale nevím. Je ještě hrozně moc brzy na případné testování.
@Deneriss jeee tak to moc gratuluji a přeji ať vše dopadne dobře
![]()
Kdybych neměla ty „příznaky“ tak počkám do MS, ale nedalo mi to tak uvidíme no jak se to vyvine
@suzka1 píše:
Ja tam možná něco vidím, ale nevím. Je ještě hrozně moc brzy na případné testování.
Já vím a ani byhx netestovala, ale nedalo mi to kvůli těm příznakům
Ahoj, ano vím, že ne brzo, ale zajímá mě jestli to třeba měl někdo podobně takže prosím rýpavé komentáře si nechte alespoň teď takhle před Vánoci, děkuji.
měl jste to někdo taky tak nebo podobně a nakonec to bylo těhotenství? Děkuji za odpovědi 
Jsem dneska 8DPO, a protože cítím hrozné tlaky na v podbřišku a celkově mě pobolívá spodek (jako kdybych zažila hoden vášnivý a divoký sex), do toho mám bílý výtok. Udělala jsem si tedy TT a zda se mi, že tam fakt slabého ducha vidím (v reálu je vidět lépe než na fotce)