8DPO - dušík?

Anonymní
20.12.20 22:36

8DPO - dušík?

Ahoj, ano vím, že ne brzo, ale zajímá mě jestli to třeba měl někdo podobně takže prosím rýpavé komentáře si nechte alespoň teď takhle před Vánoci, děkuji. :kytka:
Jsem dneska 8DPO, a protože cítím hrozné tlaky na v podbřišku a celkově mě pobolívá spodek (jako kdybych zažila hoden vášnivý a divoký sex), do toho mám bílý výtok. Udělala jsem si tedy TT a zda se mi, že tam fakt slabého ducha vidím (v reálu je vidět lépe než na fotce) :nevim: měl jste to někdo taky tak nebo podobně a nakonec to bylo těhotenství? Děkuji za odpovědi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
524
20.12.20 22:39

Já to tak měla a MS přišla, takže buď vadný test nebo to odešlo s MS, takže doporučuji se testovat až nepřijde MS. :) Já už se pak testovala, když MS nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
20.12.20 23:18

Já jsem teď čerstvě těhotná. Snad.. Zitta jdu na kontrolu. Test jsem měla pozitivní 5 dní před MS. Jakože dost pozitivni zadaný duch. Ale bylo to tak asi 12 dpo. Myslím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3712
21.12.20 07:36

Ja tam možná něco vidím, ale nevím. Je ještě hrozně moc brzy na případné testování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
21.12.20 08:24

Vidím dusíkaté, gratuluji a at sílí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.20 13:05

@Deneriss jeee tak to moc gratuluji a přeji ať vše dopadne dobře :palec: :kytka:
Kdybych neměla ty „příznaky“ tak počkám do MS, ale nedalo mi to tak uvidíme no jak se to vyvine

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.20 13:05
@peclen píše:
Vidím dusíkaté, gratuluji a at sílí.

Děkuji snad bude :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.12.20 13:06
@suzka1 píše:
Ja tam možná něco vidím, ale nevím. Je ještě hrozně moc brzy na případné testování.

Já vím a ani byhx netestovala, ale nedalo mi to kvůli těm příznakům

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí