Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nic. Prostě tě bolí prsa a možná na tebe leze nějaká viróza.
No mně taky krávaa
moc nechutná
Co chceš slyšet, ovulace, hormonální změny, cokoliv…
@Barry1997 Tak bolest prsou samozrejme muze byt priznak tehotenstvi, ale ne 16DC, to tak teprve probiha ovulace, ale urcite ne tehotenstvi.
Pokud se tedy bavime o klasickem prikladu, jak to ma vetsina zen, ktere ovuluji cca uprostred cyklu.
@janikema90 já měla kolikrát ovulaci i dříve než uprostřed cyklu. Myslím tím, že jsem ji měla dříve, třeba po 7 dnech. I doktor mi to tehdy potvrdil, takže možné je všechno.
@Barry1997 Vzhledem k tomu, ze tazatelka napsala i delku sveho cyklu, tak vychazim z toho, ze pokud ma delku cyklu 29-35 dlouhy, tak ovulaci pravdepodobne tezko ma 8DC.
Ahojky holky, jsem 18DC ovu jsem mela ( potvrzeno testama a BT). Mam vam takovy zvlastni divny pocit v prsach, neco jak kdyz si zmacknete modrinu.. Takova zvlastni bolest..nevim jak ji popsat
![]()
Cyklus mam pravidelny ( 25dni). Ja takove bolesti neznam, nikdy nevim, kdy ovuluju a nemivam bolesti ani prs ani podbrisku
nemate nekdo s podobnou situaci prosim zkusenost? Dekuji moc ![]()
@Zuzinka1991 píše:
Ahojky holky, jsem 18DC ovu jsem mela ( potvrzeno testama a BT). Mam vam takovy zvlastni divny pocit v prsach, neco jak kdyz si zmacknete modrinu.. Takova zvlastni bolest..nevim jak ji popsat![]()
Cyklus mam pravidelny ( 25dni). Ja takove bolesti neznam, nikdy nevim, kdy ovuluju a nemivam bolesti ani prs ani podbriskunemate nekdo s podobnou situaci prosim zkusenost? Dekuji moc
Nepozorovat se, proste hormony 🤷🏼♀️
Uplne normalni.
Tak víš nebo nevíš kdy ovuluješ?
Po ovulaci se zvýší hladina progesteronu = bolest prsou a podbřišku, někdy to přejde za pár dni a někdy to trvá až do ms. Každý měsíc je hladina jiná a tak jsou jiné i projevy. Jestli chceš slyšet zda si těhotná, tak nevím, nejsem vědma. Můžeš a nemusíš. Mně tyhle příznaky začaly se snížením se otěhotnět. Před tím jsem to nikdy neměla. Je to všechno v hlavě, ale po spozdeni ms to prubni testem.
Každopádně na tohle neumřeš, takže v klidu žij dal jako do teď ![]()
@Anonymní píše:
Tak víš nebo nevíš kdy ovuluješ?Po ovulaci se zvýší hladina progesteronu = bolest prsou a podbřišku, někdy to přejde za pár dni a někdy to trvá až do ms. Každý měsíc je hladina jiná a tak jsou jiné i projevy. Jestli chceš slyšet zda si těhotná, tak nevím, nejsem vědma. Můžeš a nemusíš. Mně tyhle příznaky začaly se snížením se otěhotnět. Před tím jsem to nikdy neměla. Je to všechno v hlavě, ale po spozdeni ms to prubni testem.
Každopádně na tohle neumřeš, takže v klidu žij dal jako do teď
Vim kdy ovuluju pouze tim ze si ovulaci otestuju, fyzicky ji necitim ![]()
Hormony… kdyby si byla tehule, což asi nejsi protože opolodnene vajíčko je prave teď ještě někde na cestách, tak by té prsa zacaly bolet až s hcg v krvi, které se zvyšuje až po zahnízděni, takže asi tak za 8 dní a to je ještě brzo ![]()
Ahojte, mam takovy problem jsem 16.DC. Posledni sex byl 15.DC a předposlední 8.DC. Dnes me silene boli prsa. Nechutna mi kravaa jsem cela nafoukla.
Takto brzy me nikdy nebolela. Az tak od 25.DC. Jinak cyklus mivam 29-35dni dlouhy… Co to muze byt?