Bolest prsou 16. den cyklu

Anonymní
19.12.20 22:38

Bolest prsou 16.DC

Ahojte, mam takovy problem jsem 16.DC. Posledni sex byl 15.DC a předposlední 8.DC. Dnes me silene boli prsa. Nechutna mi kravaa jsem cela nafoukla. :nevim: Takto brzy me nikdy nebolela. Az tak od 25.DC. Jinak cyklus mivam 29-35dni dlouhy… Co to muze byt? 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
19.12.20 22:53

Nic. Prostě tě bolí prsa a možná na tebe leze nějaká viróza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
19.12.20 23:08

Ovulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65369
19.12.20 23:32

No mně taky krávaa :nevim: moc nechutná
Co chceš slyšet, ovulace, hormonální změny, cokoliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
19.12.20 23:55

Ovulace? 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
20.12.20 01:17

Mě takhle začínalo těhotenství. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
20.12.20 01:26

@Barry1997 Tak bolest prsou samozrejme muze byt priznak tehotenstvi, ale ne 16DC, to tak teprve probiha ovulace, ale urcite ne tehotenstvi.

Pokud se tedy bavime o klasickem prikladu, jak to ma vetsina zen, ktere ovuluji cca uprostred cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134
20.12.20 02:56

@janikema90 já měla kolikrát ovulaci i dříve než uprostřed cyklu. Myslím tím, že jsem ji měla dříve, třeba po 7 dnech. I doktor mi to tehdy potvrdil, takže možné je všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
20.12.20 03:44

@Barry1997 Vzhledem k tomu, ze tazatelka napsala i delku sveho cyklu, tak vychazim z toho, ze pokud ma delku cyklu 29-35 dlouhy, tak ovulaci pravdepodobne tezko ma 8DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.1.21 16:08

Ahojky holky, jsem 18DC ovu jsem mela ( potvrzeno testama a BT). Mam vam takovy zvlastni divny pocit v prsach, neco jak kdyz si zmacknete modrinu.. Takova zvlastni bolest..nevim jak ji popsat :lol: :oops:
Cyklus mam pravidelny ( 25dni). Ja takove bolesti neznam, nikdy nevim, kdy ovuluju a nemivam bolesti ani prs ani podbrisku :think: nemate nekdo s podobnou situaci prosim zkusenost? Dekuji moc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
15.1.21 16:51
@Zuzinka1991 píše:
Ahojky holky, jsem 18DC ovu jsem mela ( potvrzeno testama a BT). Mam vam takovy zvlastni divny pocit v prsach, neco jak kdyz si zmacknete modrinu.. Takova zvlastni bolest..nevim jak ji popsat :lol: :oops:
Cyklus mam pravidelny ( 25dni). Ja takove bolesti neznam, nikdy nevim, kdy ovuluju a nemivam bolesti ani prs ani podbrisku :think: nemate nekdo s podobnou situaci prosim zkusenost? Dekuji moc :oops:

Nepozorovat se, proste hormony 🤷🏼‍♀️
Uplne normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.21 16:54

Tak víš nebo nevíš kdy ovuluješ? ;) Po ovulaci se zvýší hladina progesteronu = bolest prsou a podbřišku, někdy to přejde za pár dni a někdy to trvá až do ms. Každý měsíc je hladina jiná a tak jsou jiné i projevy. Jestli chceš slyšet zda si těhotná, tak nevím, nejsem vědma. Můžeš a nemusíš. Mně tyhle příznaky začaly se snížením se otěhotnět. Před tím jsem to nikdy neměla. Je to všechno v hlavě, ale po spozdeni ms to prubni testem.
Každopádně na tohle neumřeš, takže v klidu žij dal jako do teď :palec:

• Citovat
  • Upravit
15.1.21 16:57
@Anonymní píše:
Tak víš nebo nevíš kdy ovuluješ? ;) Po ovulaci se zvýší hladina progesteronu = bolest prsou a podbřišku, někdy to přejde za pár dni a někdy to trvá až do ms. Každý měsíc je hladina jiná a tak jsou jiné i projevy. Jestli chceš slyšet zda si těhotná, tak nevím, nejsem vědma. Můžeš a nemusíš. Mně tyhle příznaky začaly se snížením se otěhotnět. Před tím jsem to nikdy neměla. Je to všechno v hlavě, ale po spozdeni ms to prubni testem.
Každopádně na tohle neumřeš, takže v klidu žij dal jako do teď :palec:

Vim kdy ovuluju pouze tim ze si ovulaci otestuju, fyzicky ji necitim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.21 17:00

Hormony… kdyby si byla tehule, což asi nejsi protože opolodnene vajíčko je prave teď ještě někde na cestách, tak by té prsa zacaly bolet až s hcg v krvi, které se zvyšuje až po zahnízděni, takže asi tak za 8 dní a to je ještě brzo ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex