8 tt nebije srdíčko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1769
23.7.21 16:37

@Ustricomutik jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
23.7.21 17:19

@Ledová káva Bohužel ne vždy dojde k tomu, že by to tělo zvládlo samo. Mám za sebou zamklé těhotenství v 7tt a čekali jsme velmi dlouho. Ani 2× Mispregnol nepomohl a revizi jsem se nevyhnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15293
23.7.21 17:59

@MonaSun když se podíváš na její další prispevek tak špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.4.25 20:11

Mohla bych se zeptat dnes jsem byla u gynekologa na ultrazvuku a říkal že neslyší žádný zvuky miminka. Pozval mě teď ještě v pondělí ať přijdu jsem 7 tt+ 6 mám se bát. Říkal že se nemám stresovat že nic není ztraceno.Tak mám blbí tušení že je konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
4.4.25 20:14

@Hana562 tohle je dost obecnej dotaz, kdyz nic vic nevime. Dulezita je ovulace ( a ne podle zadny aplikace apod) a pak se jde bavit dal. Takhle nejde rict nic. Samozrejme srdicko byva videt v 6+2 cca, muze byt videt i driv, nekdy o neco dyl. Ale plati to pro pripad, ze znas tu ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11234
4.4.25 20:17
@Hana562 píše: Více

Pokud nevis ovulaci, tak to jedine spocitat podle prvního pozitovniho testu, jestli jsi treba mela nejdrive ducha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
4.4.25 20:20

@DandátkoP to právě nevím říkal mi gynekolog že miminko je velký jak má být. Nic jinýho jsem se zatím nedozvěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69142
4.4.25 22:13

Pokud embryo veliksotně odpovídá 7+6, čili už je přes centimetr velké, pak by srdíčko opravdu bít mělo. Máš fotku? Třídenní rozestup mezi ultrazvuky je teda dost málo, tak uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15293
5.4.25 06:32

A na ultrazvuku už jsi pred tím byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
9.4.25 14:45

Tak holky zítra jdu do nemocnice a budou mě brát miminko jsem stoho úplně špatná. Nevite jak dlouho v tom špitálu budu, jestli mě pustí ten den nebo tam budu muset být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
9.4.25 16:43

@Hana562 to je mi moc lito, bude to bolet, ale preboli to a muzete se zacit snazit znovu. Ale ber to tak, ze to zatim miminko ani nebylo. Byl to teprve zarodek, a byl spatne zalozeny, tak je lepsi, ze je konec ted nez treba za par tydnu, mesicu. Vim o cem mluvim, kamaradka tak prisla ve 20.tt o miminko kvuli vyvojove vade a presne na den za rok se ji narodila zdrava holcicka :srdce: v nemocnici ti udelaji vyskrab a pujdes jeste ten den domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
9.4.25 17:05

@MonaSun nejvíc mě mrzí že nevím co se stalo ani doktor mi to nevysvětlil přestalo být srdíčko mu a ani nevím proč se to stalo. A chtěla jsem se zeptat v kolik hodin mám přestat jíst a pít atd. A do nemocnice si mám něco vzít nebo nemusím kromě dokladů atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
9.4.25 17:37

@Hana562 Já byla na revizi v pátek, v 9tt přestalo být srdíčko. Je to už po druhé, před 7 lety se mi to stalo poprvé. Přebolí to až s dalším těhotenstvím. Nebýt toho, tak se mi nenarodila před 6 lety moje princezna no a teď si říkám, že to bude stejné. Určitě se zase zadaří a bude další úžasné a zdravé miminko. :srdce: V nemocnici ráno nastoupíš a odpoledne půjdeš domů, jediné co potřebuješ je vložka. Jíst a pít přestaň večer, max do půlnoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
9.4.25 17:47

@Hana562 to ti nikdo nedokaze vysvetlit, ani on sam to nevi. Proste se to deje :nevim: deje se to i tesne pred porodem a nekdy se to proste nedozvis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.25 18:01

Kam přesně jdeš? Je mi to líto.

Já byla nedávno u Apolinare. Měla jsem sebou župan, přezůvky, noční košili a speciální punčochy, aby nevznikla trombóza. Každá nemocnice to ale bude mít jinak.

Od půlnoci nic nejez ani nepij.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty