9 měsíců a nepije...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4242
9.2.09 16:05

Ahoj, u nas presne jak pise Adel a Simi (taky jsme ze stejne diskuze, ze jo :wink: ). Ja uz v noci vubec nekojim, jen rano a pred spanim, jeste odpoledni svacinu si obcas da, ale tu ted planuju nahradit ovocem. Od 4 mesicu odmita pit z flasky, takze do nej to piti rvu z nekapaciho pitka od Aventu (ale musela jsem ho udelat kapaci, vyndat tu blanu, protoze jinak to nechtel :roll: ).
Vysosne cca 50 ml za den, vic ani tuk, dobre, kdyz mu to tece kolem, tak i tech 80 ml da :lol:
Taky jsem premyslela, jestli neni dehydratovany, sahala na fontanelu jestli neni vpadla a tak :oops: 8) Ale vypada ok, takze asi to tem detem fakt staci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
9.2.09 16:51

Ahoj, naše roční Viktorka taky nepije vůbec nic jen moje mlíko. Taky nevím jak ji naučit pít něco jiného než mateřské mlíko. Nechce pít přes cumel ani žádné pítko prostě nic. Max. trošilinku ze lžičky jenže z toho se nenapije :( Kojím ve dne i v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
10.2.09 19:49

Ahoj, T. taky kromě kojení skoro nepije, vyzunkne maximálně 100 ml čaje nebo vody za den. S doktorkou jsem to řešila, T. měla víc soli v moči, prý má vypít 150 ml na 1 kg váhy. Tři dny jsem vážila počuraný plínky :D a zjistila, že vypije tak polovinu toho, co by vypít měla. Na další kontrole už byla sůl vpořádku a Mudra to uzavřela, že některé děti prostě pijí míň a stačí jim to. Takže nabízím, nabízím, nabízím a … už to prostě neřeším. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
10.2.09 20:23

Hm, tak koukám, že v tom opravdu nejsme samy. Asi fakt Ti naši prckové nemají takovou potřebu pít, tak si říkám, že to snad přijde s létem :lol: ..Zkusila jsem na doporučení i tu lahvičku s brčkem, malého zajímala a vycucnout z ní se mu nic nepodařilo, snad na to přijde časem. Zatím se nám nejvíc osvědčilo to nekapající pitítko od Aventu bez těsnění, jak psala ZelvaVeruna a nebo hezky po lžičkách :roll: . Jojo, tak budu pokračovat ve zkoušení a kojení na vyžádání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová