Kolik toho může spapat

3828
2.2.09 12:15

Kolik toho může spapat

Ahoj holky vím že u každého miminka je to jiné, ale náš 4 měsíční budulínek papá co 3 hodiny 150 ml nutrilonu. Na krabici je napsáno že 4 měsíční mimčo má vypít 1000ml za den no a náš malý tudíž vypije 1200 ml je to moc? Jako déle bez jídla nevydrží. A taky vím že podle toho co píšou na krabici se řídit nemůžu ale tak se ptám jestli to je a nebo není v pořádku že tak moc papá jinak je též dost živý furt by jen seděl a když ho chytnem za ručky tak už si stoupá na nohy, tak si myslím že vydává velkou aktivitu a proto má i větší hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3549
2.2.09 15:19

Peťko já osobně bych to neřešila,pokud nemá nějaké problémy,jako bolení,není nespokojený a prospívá a doktro vám nic neříká,kvůli tloušťce(nevím kolik vážíte),tak bych to neřešila.I když nevím jestli jsem ta pravá na razení ohledně jídla,patřím mezi víc odvážné,tak třeba budou i jiné názory.

Samozřejmě pokud by nějak víc ublinkával nebo tak něco,tak by s tím chtělo něco udělat,ale jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
2.2.09 17:34

Taky jsem se trápila podle tabulek, teď už to házím za hlavu, malý ma 5m. a papá 7 dávek za den, vypije jen 100ml a přibíráme kilo za měsíc, takže neřešila bych to ani kdyby mi vypil více než je uvedeno na krabici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
2.2.09 20:36

Peťko náš budulínek měl v pátek tři měsíce a papá tu stopadesátku šestkrát denně a je vidět, že by si ještě dal. Naštěstí v noci dlouho a dobře spinká, tak jsme té sedmé dávky ušetřeni. Mimochodem počítej 165, ta voda mlíkem trochu nabyde. Naše doktorka říká, i když náš Filip už má druhou bradu, že se dítě nemá omezovat, pokud chce, ať jí. Žádné dítě se ještě neujedlo k smrti. Raděj ať přibývá, ono se to v druhém půlroce zpomalí.
Jinak trošku se nám ten jeho apetit daří ušíšat čajem, máme fenyklový od Babia, vypije tak decku denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3828
3.2.09 12:29

Tak jsme dneska byli v poradně a bavila jsem se o tom jídle s paní doktorkou a ta nám řekla že se vůbec nemáme řídit informacemi na krabici. Že malý přibývá tak akorát tak je vše v poho a že jak si řekne o jídlo tak mu máme dát že 4 měsíční miminko má na to nárok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová