Odsávačka AVENT versus MEDELA

218
27.1.09 12:03

Odsávačka AVENT versus MEDELA

Ahoj holky, prosím o radu. Mám málo mléka, tak se snažím seč můžu nějak zvýšit tvorbu, ale zatím dost marně, takže dokrmujeme Nutrilonem. Kojím z obou prsou, pak dokrmím a nakonec odsaju ruční Aventkou - za celý den ze sebe ale vycucnu tak 40 ml :( Má cenu zkusit jinou odsávačku (elektrickou Medelu - prej je dobrá) nebo to spíš vypadá, že v prsou prostě to mléko nemám? Kdybych si tak do nich viděla, třeba se snažím úplně zbytečně a stejně skončíme na UM… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4222
27.1.09 12:14

detto,určitě odsávej,to pomáhá :wink: jen s tou ruční to musí být docela vopruz vid??

Já měla teda Avent issis,je pravda,že je drahá,ale byla jsem s ní moooc spoky…

A co zkusit homeopatika na podporu kojení…taky to prý pomáhá,ale vlstní zkušenost nemám,ale chystám se je pořídit pro všechny případy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.1.09 12:22

Já mám el. Medelu a jsem spokojená, určitě bys odsála o něco víc (otázka o kolik) a bez větší námáhy.
Přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
27.1.09 12:24

Mám tuhle
http://www.lekarnadomu.cz/…-125ml-21346?…
a stejně odsaju prd :( proto mě zajímá, jestli může pomoct jiná odsávačka nebo tam to mléko fakt není. Odsávám teď čtvrtý den a pořád tak kolem těch 30-40ml za celý den! Už nevím, jak to ze sebe vyždímat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
27.1.09 12:26

lara74: a máš tu medelu mini nebo swing prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.1.09 12:31

Též mám el. Medelu a s ruční Avent se to nedá strovnat, nikdy by mě nenapadlo, že jsem schopná tolik odsát. :D Takže já uričtě doporučuji.

Sunnyside

• Citovat
  • Upravit
5697
27.1.09 12:39

měla jsem elektrickou AVent, byla teda šíleně drahá, ale odsála jsem tolik, co jsem ani nevěřila, že tam mám. S ruční jsem neodsála téměř nic, ale neměla jsem Avent…
určitě to zkus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.1.09 12:43

tak já s ruční Avent nikdy pořádně nic neodsála a mnohem víc se mi osvědčilo odsávat prostě ručně. V případě, že bych teď musela odsávat 100% půjdu do el. a Medela není dle mých informací vůbec špatnej výběr. Tak ať si dobře vybereš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
27.1.09 13:00

Ja bych to s elektrickou urcite zkusila, vetsine holek dobre poslouzila… I kdybys nemela to stesti, kazdopadne ji urcite dobre prodas :lol: , fak se te investice neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.1.09 13:07

AHoj,mela jsem MEdelu mini elektric a byla jsem maxim.spokojena,rucni jsem neodsala nic…Ela

• Citovat
  • Upravit
2245
27.1.09 13:29

Ahoj !

tak já mám obě medely elektrickou swing( tu mám zrovna na prodej) a i ruční a obě jsou výborné nemůžu si je vynachválit

homeopatika na podporu mlíčka můžu jenom doporučit taky jsme je používala asi 2× a naučila jsem se hodně pít kojící čaje 2×za den a 2× denně caro

u prvního dítěte jsem měla s kojením hrozné problémy a teď to jde samo :lol:

přeju ať se ti podaří rozkojit Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.1.09 14:11

Já tedy kojila normálně a když bylo někdy potřeba mléko do zásoby, tak jsm používala Avent Isis a stačilo to. Proč ale píšu. Abych odsála bez námahy nějaké pořádné množství mléka potřebovala jsem aby se mi spustilo. K tomu pomůže koukat na miminko nebo třeba i jeho fotku, pomyslet na něj. Nevím jak to popsat zkrátka se tak nějak „rozněžnit“. Je to prostě o psychice, hlavně se nenervovat, že tam nic není. Já taky kolikrát dlouho seděla ždímala tam jak dlouho 20 ml a pak mi to v hlavě udělalo cvak a během chvíle jsem měla 100 ml. Psychika je u kojení strašně důležitá, strašně se stresujeme jestli nám to půjde a to způsobí , že to nejde. Poprvé jsem odcházela z porodnice a mléko se mi pořádně udělalo až doma, podruhé jsem se nestresovala a v porodnici jsem po kojení zásobovala mléčnou banku.

Magrátka

• Citovat
  • Upravit
55
27.1.09 14:32

Ahoj, tak já mám přímé srovnání a mě nepomohlo nic. Nejprve jsem měla pákovou Chicco, po dvou týdnech mi praskla páka, odsávala jsem 4× denně, výsledek: cca 200 ml a bolavý palec. Pákování zhruba 20 minut každé prso. Pak páková Avent, páka zlomená po 3 týdnech :o , výsledky stejné, jen mi přišlo lepší nastavení tlaku na odsávání. Pak přišla Medela elektric (palec od pákové bolel ještě 2 měsíce), tou jsem odsávala ještě měsíc a půl. Odsála jsem mezi 50-150 za den ,pak už to nebyla ani jedna dávka,manžel si udělal úraz, kdy byl nepohyblivý, tak jsem to zabalila. Rozhodně je to pohodlné, já se konečně dostala k pc :D . Mě se prostě mlíko nedělalo, ať jsem dělala, co jsem dělala. Resut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3504
27.1.09 14:41

Ahoj,
já jsem zkoušela ruční a to byla tragédie, pak jsem si koupila Medelu mini electric a naprostá spokojenost!!!
A čím více budeš odsávat, tím více se tvoří mléka! Tak zkus zařadit odsávání i mezi krmení, mě to teda pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
27.1.09 14:49

magrátko, taky tak, taky tak…
První laktace až doma z porodnice jsme šli s Bebou a podruhé jsem „kojila“ celé novorozenecké oddělení. Holt psychika a nedůvěra sama v sebe je děsnej prevít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová