9 měsíců a už chodí!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24320
4.1.11 14:51

Mala me behala taky v 9,5meiscich ale fakt chodila.V 11mesicich uz chodila i po venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
4.1.11 15:09

souhlasím, ono je chodit a chodit…

náš malej v 7měs stál, v 7,5 obcházel nábytel, ale samostatných 5 kroků udělal až v 11měs a teď co má rok a něco málo začal konečně chodit sám a skoro všude, krom venku teda. Takže ono se to fakt odhadnou nedá

• Citovat
  • Upravit
1556
4.1.11 15:09

Tak u nás to šlo také rychle. Syn začal chodit týden před desátým měsícem a dcera na desátém měsíci. Je pravda, že některé kamarádky to udivovalo, protože jejich děti začínaly chodit kolem roku nebo později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.1.11 15:22

Chodí sám nejdřív byly krůčky udělal tak čtyři a spadl ale teď už si zajde všude,tak ještě chvíli a vyšlu ho asi do obchodu :-D :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
9.1.11 20:59

ahojky

můj syn také začal chodit v 9 měsících

v5 měsíci si sám stoupnul v postýlce jsem byla v šoku kdyš jsem ráno vztávala a on stal v 6 si sám krásně sednul v 7 začal stoupat o nábytek a chodit kolem něj v 8 měsíci šel za jednu roku přes obývám sem a tama v 9měsíci se pustil jídelní židličky a přešel ke gauči a od té doby chodí ted je mu 10 měsícu a lítá obývákem jak ero holky co jsme v diskuzi co máme stejně staré děti furt jak to není možné mám druhé nejmladší z té diskuze takže dětem je cca 11 měsícu některým i rok a nekteré teprve ted začali lést a jedna cca 14 dní si sama sedla a asi dvě tam jsou co jen leží a ani se neotočí na bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
9.1.11 21:09

Ahoj holky.Neustále mě překvapuje jak jsou děti odlišné.tyto diskuse mám moc ráda.Mám 12 měs.syna a obcházíme nabytek.už 2 měs.Jsem zvědavá ,kdy udělá samostatný krok.Je prvotřídní lezec.Ale na nohách jsme pořád.Tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
9.1.11 22:52

Ahoj,malá taky začla chodit v devíti měsících,zato v puse neměla ani ťuka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1773
10.1.11 00:03

tak jiřík má 4 zoubky a 4 asi lezou pač má pěkně nateklé dasničky pěkné bouličky a je takouvej mrzotouckej uplne jak při tech prvních

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
10.1.11 00:09
ZuzaM píše:
Ono je taky „chodit“ a „chodit“. Někdo počítá za chození, když dítko udělá krok kolem nábytku, někdo když tahá dítě po pokoji za ruce, někdo když dítě opravdu samo chodí po volném prostoru víc než jen pár kroků.:-)

tak to ja se pridavam taky k maminkam s brzy chodicim miminkem, martinek se doslova sám „rozebehl“ v 10,5 mesicich, predtim cca od 7,5 chodil kolem nabytku. no na to, jaky mel start do zivota a kdy nas strasili vsemoznymi prognozami, je to pro mne ZAZRAK :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
10.1.11 17:41

náš první taky lítal po bytě v 9 měsících jako drak a to ani před tím nelezl, doplazil se k nábytku stoupl si a šel :-D druhý už taky ťape za vším co se hýbá, ale pustí se jen když je do něčeho zabraný, je víc opatrný a doufám, že ještě nějaký ten měsíc bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
11.1.11 13:13

Naše malá začala chodit už v 8. měsících. V roce už měla všechny zuby, kromě 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
11.1.11 13:18

kudla tolik šikovných dětí, začínám chytat nerva :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
14.8.12 12:54

Ahojky holky… nám bylo 11.8.2012 9.měsíců a už by jsme chodili… přemýšlím, už koupit takový to tlačící před sebe, aby se rozchodila? Oblejzá nás dokola, a oblejzá nábytek :) Tohle by bylo asi fajn. Jinak máme 6zoubků, ale neřekneme ani prd :P

• Citovat
  • Upravit
Billi
14.8.12 13:02

@jullls malému bude 9 měsíců 22.8. a taky oblejzá nábytek (už od 7,5 měsíce). Aktivní chodítko určitě koupit můžeš.
Zuby má 2 a ukecanej je neskutečně.

• Citovat
  • Upravit
2801
14.8.12 13:03

@jullls je je jak tak koukám a odhaduju asi stejnej datum narození jako naše prdelinka 11.11.2011 že? Naše teda ještě nechodí jen se staví .Jen mě zaujal ten datum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí