9 měsíční miminko - spánek

60
24.4.24 09:10

9 ti měsíční miminko spánek

Holky ahoj já už si nevím rady už to trvá 20 dnů a žádná změna. 9 ti měsíční holcicka přes den spokojena vysmata naspi za cely den max tak hodku a půl rozděleně a přes noc už 20 dni nám nespi. Buď se budí co půl hodiny nebo co 10 min a dnešní noc byla silena nespala vůbec až ráno 2 hod v kuse. Ze zacatku jsem myslela že jsou to zuby.. strašně plakala.. poslední 3 noci úplně v pohodě jen se budí co 10 min sedá si v postýlce vytahnu uspim na sobě a ona spí 10 min a zase pořad dokola a dnešní noc nespala jak jsem psala vůbec.. nic nepomáhá a hlavně mě přijde divny druhy den je plna energie a spánek nepotřebuje. Nemůže to být nějaký neurologicky problém? 😭 prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Eva2610
24.4.24 09:49

Zkoušelas nechat u sebe? Nám toto začlo kolem osmého měsíce a částečně pomohlo mít syna v posteli. Teď je mu rok a spí půl noci v postýlce a půl noci s námi.

• Citovat
  • Upravit
60
24.4.24 09:55

@Eva2610 ano je to úplně stejný řev vstavani atd 😭 jsi hodna děkujiii radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
24.4.24 10:46

U nás za to mohla žízeň :nevim:. Voda odbourala až 2 vstávání. Vždycky měla láhev tak aby na ni dosáhla :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
24.4.24 10:50

@Atisia a spala vám aspoň přes den? 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
24.4.24 10:54
@Martina355 píše: Více

Jeden spánek denně v 9 měsících kole hodiny a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
24.4.24 10:58

@Atisia tak myslíte ze to nemusí být žádný neuro problém když spí takhle málo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
24.4.24 11:09
@Martina355 píše: Více

Nemusí. Některé děti prostě nespi. Od 16M nám přes den spí velice zřídka, většinou vůbec. Po 2 měsících jsem to zkoušel i úplně vzdala. Zase ale spí opravdu celou noc. Budí se taky hrozně málo přes noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
24.4.24 11:10

Mame to same. Zakladala jsem tady take vlakno. Od 4m se nam 5mesicu budila dvakrat az trikrat do hodiny od vecera do rana. Ted uz to postupne prodluzuje a budi se treba kazdou 1-2 hodiny.
Nam nepomaha jidlo, piti, spani se mnou, kolebani, zpivani, rozsviceni a probuzeni, proste nic….
Jen Te chci uklidnit, ze my mame neuro, vysetreni mozku, sono bricha, orl, vsechny druhy mleka za sebou a nikde nic….je to fraze ale asi na tom neco je - bude to proste faze ve vyvoji. Do toho to muzou byt zuby, ktere podle ORL deti nemusi bolet, kdyz se klubou, ale mohou svedit daleko driv nez se vyklubaji.

Tak preji pevne nervy :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adam16
24.4.24 13:11

????

😃

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...