9měsíční a slunce

Anonymní
30.3.21 10:16

9mesicni a slunce

Hezky den,

Jak řešíte teď procházky s mimcem, když je cely den sluníčko? Dáváte plenku přes sporťák nebo už i mazete nejakym krémem?

Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6180
30.3.21 10:24

Nijak, prostě jsem jezdila. Krémem jsem mazala v létě, když fakt pálilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
30.3.21 10:29

Naopak už jsem dvakrát svlékla do trička, aby si kůže trochu zvykla. Patlat 6 měsíců v roce dítě třicítkou podle mě není úplně šťastné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.21 10:31

Já popravde hrozne plavu i v tom jak obléknout. Jak teď oblékáte do sportaku? Přešli jsme z korby zhruba před týdnem, takze se v tom placam..

• Citovat
  • Upravit
4968
30.3.21 10:47

Dala bych teplejší tepláky nebo softky a mikinu na bodycko. U nebo tepláková overal třeba. U nás je na sluníčku krásně, ve stínu když foukne, tak trochu chladno. Děti mažu krémem jen u moře nebo v poledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
30.3.21 10:59

Já oblékám dětem více slabších vrstev, vždycky se dá svléknout, když se potí. Kalhoty a punčochy jim většinou nechám a během dne pak svleknu třeba mikinu a nechám jen bundu. Krémem by se nejméně do roka vůbec mazat nemělo, aby si kůže mohla vytvořit vlastní obranu. Spíš před sluncem chránit. Takhle brzy na jaře to ale neřeším a neřešila jsem. Jen ať chytají Vitamín D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.3.21 11:07

Měla jsem srpnové dítě a takhle na jaře už byl taky ve sporťáku, oblečený jako já, plus jedna horní vrstva a případně deka přes nožičky. Krémem jsem určitě v březnu nemazala, až když slunce fakt hřálo a byli jsme na něm alespoň 3 hodiny. Klobouček toho taky hodně vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí