9měsíční pije v noci mléko

50
7.10.14 11:08

9mesicni pije v noci mleko

Ahojte holky, je nam 9mesicu, v 6hodin papame kasi okolo 7-8hod usina..okolo1-2hid v nonocico se budi na mlicko, cajem ho obelstim na chvili za chvili zase mrci zkousela jsem pochovat ale taky nic podle vseho bych asi musela chovat celou noc, stci mu tak 70 uspi se tim a spinka cca do 4 a okolo 4 tak 100ml mlika, asi by mi toani nevadilo ze pije v noci ale vadi jelikoz mi prestal jest svacinu, a obed taky nic moc, jelikoz je najezenej z noci..a rostou nam teda zuby..tak jak odnauckt, uda jste to taky tak meli? A mam starch ze cim dyl to tak bude tim to bude horsi..dekuji za rady a zkusenosti.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17363
7.10.14 11:09

Taky mám téměř 9měsíčního syna a v noci ho kojím 2×. Zatím mě teda nenapadlo ho to odnaučovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.10.14 11:13

9m? je ještě malinkej, chytrý knihy říkají, že od půl roka, ale to je blbost. mě starší vyžadoval noční kojení do 18m, mladší občas vydržel celou noc od 3m, ale sem tam se chtěl napít ještě ve 2 letech, přijde mi to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179

Mám 10 měsíční holčinu a v noci taky vstává, že má hlad. Vypije 200ml Sunaru a spí dál. Nějak to neřeším. Když má hlad, tak co má dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41285

@MichaelaaF Jestli tě to uklidní, malá takto pije v noci i ve 14měsících. Nemyslím, že toho pijete přes noc tolik, aby jste špatně jedli přes den. Spíš bych to přičítala těm zubům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2228
7.10.14 11:14

V 9 měsícíh můj syn v noci jedl 2× až 3× a žádný problém jsem v tom neviděla. Do roka je pro mě kojení dítěte svaté a vůbec bych se nepokoušela jej v něm nějak omezovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
7.10.14 11:14

Ahoj, já mám 10ti měsíčního syna a máme teda štěstí, že na konci šestinedělí prospal celou noc. No a já když zjistila, že to jde, zkoušela jsem ho šidit dudlíkem. Žádný mluvení, svícení, nahmatala dudlíka a dala do pusinky. Buď ho to uspalo a nebo měl opravdu hlad a nakojit jsem musela. Od čtvrtého měsíce spinká celou noc. Teď nám taky rostou zoubky, takže se třeba 3× za noc vzbudí, ale to zase ošidíme dudlíkem a chrní. Každý dítko je jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
7.10.14 11:19

Starší pil mléko v noci do 18 měsíců. Odnaučil (to slovo nemám ráda) se to sám. Mladší zase od 9 měsíců spí celou noc a v noci mléko nevyžaduje. Je to opravdu individuální. Já to dětem dopřála. Někdo nabízí jen vodu, nebo to mléko postupně šulí ubíráním odměrek s mlékem, až je jen čistá voda. Já na takový harakiri moc nejsem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
7.10.14 11:24

Jů to je jako by si popisovala moje dítě :-D Neboj to se upraví samo,, je to jen takové období, nechce objedvat tak mu dej mlíko a pár dní to nech, pak bude jíst znovu, nám teď rostou tři zuby najednou tak ho nenutím, jí jak si řekne :-D pokud ho budeš nutit tak to bude horší a jídlo v noci, tak kojila sem i po hodině a půl v noci tak teď to jedno vstávání mi příjde zlaté :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
7.10.14 11:37

A v cem je problem? Tak mu davej mensi svacinu a mensi obed, ackoliv se mi opravdu nezda, ze by odmital obed kvuli mliku v 1 rano.

Nehledej problemy tam, kde nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
7.10.14 11:41

Dekuji za prispevky..no driv sem to neresila nejed se okolo 4 to byla snidane a pak v 9 krasne svacinka atd.,,ale tetka nechce jest tak to me vadi…ale mozny ze je tp zlrz ty zuby…jajen aby pak nechtel furt jen mleko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
7.10.14 11:45

No to mleko papa v 1 a pak jeste ve 4.. No tak prijde mi v techto mesich lepsi aby jezky papal pres den nez se v noci nalival mlikem a ani si ten zaludek neodpocne..;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23298
7.10.14 12:06

9m je malo. Sice se vsude pise, ze od pul roku je to jen zvyk, ale neni to pravda. Sami jsme v 10 mesicich byli tyden v nemocnici s norovirama (obdoba rotaviru) a maly nesmel vubec mleko cely tyden. A ani za ten tyden se to neodnaucil, proste kazdou noc rval hlady a ja ho uklidnovala na rukach, protoze jsem mu nemohla nic dat. Jakmile mel mleko zase povolene, pokracovali jsme v nocnim mleku dal. Myslim si, ze kdyby to byl jen zvyk, tak za tyden se urcite odnauci. Jinak my meli taky 2 mleka, jedno kolem 1 hodiny a druhe kolem 4-5. To prvni jsem kolem 11m odnaucila cajem, proste 3 dny dostaval caj a preslo to. To druhe mleko sam vynechal kolem 14m. Sice se budil, ale mleko pit nechtel. A po case uz se prestal i budit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1068
7.10.14 12:30

Souhlasím s ostatníma je to brzo u nás to bylo taky až po roce. Jinak jídlo bojkotuje určitě kúli těm zubům já jsem zase byla ráda když nechtěl nic jíst že vypil aspoň to mléko ať už přes den nebo v noci. Akorát v noci jsem mu dávala míň odměrek ale u nás to bylo kvůli rychlému nabírání na váze. Neřeš to upraví se to s věkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
7.10.14 12:31

Malá budemít dva roky a do teď pila v noci mléko. Teď jsem jí to odnaučila a vstává kolem 5 ráno. To jí ho dám. Pak normál snídani a pak v půl 11 oběd.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko