9tt a krvácení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
99
20.1.11 20:00

9tt krvácím

Ahojte holky, prosim poradte, vcera jsem citila, jak „tecu“, myslela jsem, ze je to jeste stale ten hlen. vytok. Na zachode prislo ale zdeseni, mela jsem na kalhotkach mapu krve.Bricho ani podbrisek nebolel. Do vecera uz nic, ani pres noc, tak jsem to nechala jen v kraji mysli, jenze dnes, priblizne ve stejnou dobu uplne to same, opet jedna mapa a uz nic. Takze zitra uz se chystaM NA GYNDU A MAM VAZNE OBAVY… U prvniho mimca sem tohle nikdy nezazila. Dekuju.Poradte, prosim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1326
20.1.11 20:02

To už si měla být dávno na pohotovosti,já vidět v těhotenství krev,tak na nic nečekám a jedu…normální to neni!!!Ale držim palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.1.11 20:03

na gyndě jsi měla být už dnes!!!
Tak zítra! Nemusí to nic znamenat, ale kontrola je kontrola! Hlavně teď nestresuj a jak mě radila doktorka, pij vodu s citronem.

• Citovat
  • Upravit
3034
20.1.11 20:05

Ahoj, já bych taky jela teda okamžitě na pohotovost. Stalo se mi to v 6tt, a byl z toho hematom, ale miminko je v pořádku. Dostala jsem antibiotika, klid na lůžku a magnesium. Do týdne se mi hematom vstřebal. Tak držím palečky ať ti vše dopadne ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1412
20.1.11 20:16

Určitě bych upalovala hned jak bych to zjistila, nechci strašit ale mě minulý týden také v 6tt z ničeho nic krvácení (ve dvou vlnách jak když se počůráš světlá krev) upalovala jsem na pohotovost, kde zjistili neprosperující těhu + hematom. Takže já bych tam pro klid duše určitě jela. Nemusí to nic znamenat, jak mi řekla sestra, ale také může. Držim palce ať dobře dopadneš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5331
20.1.11 20:17

Já bych jela hnedka.Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.1.11 20:22

krvaceni je naprosto normalni, nekomu vymizi menses hned, nekomu az v prubehu tehu.. zalezi na organismu.. kamaradka mela menses do 5mesice tehu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
20.1.11 20:41

Ahoj, krvácela v 7.tt. Na nic mi nepřišli a mimčo bylo OK, ale určitě upaluj k Dr. Držím pěstičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
20.1.11 20:47

Taky jsem krvácela,ale jela jsem na pohotovost hned…Asi dva dny si mě nechali v nemocnici,pak nasadili utrogestan a ascorutin a klidový režim..Měla jsem hematom ,který mi postupně vymizel:-) Hlavně jsem dostala zákaz tahání Matyho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.1.11 20:50

k doktorce si zajdi.. ale nebude to nic vazneho.. proste zmena organismu.. takze klid a nestresuj se zbytecne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
20.1.11 21:27

Ahojky,

krvácení na začátku těhu patří k normálním jevům, ale nedá se to říct vždzcky. Určitě je zapotřebí s každým krvácením ihned zajet na gyndu a nechat se zkontrolovat. Může to být menses, prasklácévka na čípku, ale také hematom a horší věci, nechci strašit. Určitě do rána hajat s nožkama nahoře, šetřit se, nedávat moc teplou sprchu (podporuje to krvácení) a ráno na kontrolu ať tě zkouknou. Já krvácela taktéž v 9.tt a byla to jen cévka na čípku. A v prvním těhu jsem to samé měla v 10.tt. Brala jsem pak Ascorutin a utrogestan. Držím palečky, ať je vše ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
20.1.11 22:06

Ahoj, stalo se mi to samé v 10.tt. Okamžitě jsem jela do nemocnice, kde mi píchli injekci, dali prášky a tři dny si mě tam nechali. Podle toho, co říkali, to není zase tak neobvyklé, ale určitě je lepší zajít pro jistotu k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucieHo
21.1.11 07:55

Ahoj, já měla taky krvácení ve stejném týdnu, jela jsem hned do nemocnice a nechali si mne tam skoro týden. Dostala jsem utrogestan a ascorutin. Krvácení přešlo do dvou dnů, ale já krvácela tedy hodně a nepřetržitě, byl to hematom. Je možné, že to nic nebude, ale já bych šla, ať máš jistotu, že je vše bez problémů.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky