Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj.
Chtěla jsem se zeptat ke komu je nejlepší se objednat na Uz ve 20. tt? Jsem v 15tt a dnes jsem dostala žádanku a mám se objednat.
Každý chválí Vlašíma, ale zajíma by mě jaké zkušenosti máte Vy? Kdo dělal Uz Vám a jak jste byly spokojení?
Děkuji za názory ![]()
Mě se u utz sešli všichni přítomní a měli jednotný názor, takže za mě je to fuk, jsou dobří všichni ![]()
V prvním těhu jsem byla na tomto UTZ u Vlašína, aniž bych věděla, kdo to je.
Přístup byl moc fajn, vše vysvětlil, i když jinak toho moc „nenakecal“. Až potom jsem se dodatečně dozvěděla, že je to kapacita… ![]()
Teď s druhým těhu jsem byla na UTZ (při NT+ screen.) u MUDr. Čuprové a znovu tedy nebrat.
To, že byla „studená jak psí čumák“ mi ani tak nevadilo, ale přišlo mi, že tam to dítko nemůže „ulovit“, hledá, nedaří se ji apod. No moc dobrý dojem to na mě neudělalo.
Na UTZ ve 20tt jsem se objednala k Vlašínovi a při objednávce na tom trvala, aby to bylo opravdu k němu.
Tak snad nebude mít chřipku a nebude tam mít za sebe záskok… ![]()
já tam potkala hodně Dr a všichni byli docela milí až na MUDr Čuprovou kterou jsem měla na 3D a k té bych už jít asi nechtěla. Jinak já se objednávala na termín a nezajímalo mě ke komu ![]()
MUDr. Čuprová mi nevadila..vlastně jsem byla objednaná u ní a byla příjemná..posléze došla celá delegace
Ve 13tt jsem byla na NT plus a Uz mi dělala Dr. Drábková a byla celkem fajn - ALE
. Manžel moc nadšený nebyl. Tvrdila mi, že jsem min. v 15tt- do té doby než mimčo změřila a zjistila, že zase tak velké není. Pak se omlouvala, že si moc přiblížila Uz ![]()
čuprová sohlasím mně dělala 20tt ulz a teda to bylo hrozný. Strašně nepříjemná. Dítě moc nespolupracovalo. Trvalo nám to na 3× ten ulz než dítě šlo víš a mohla jej prozkoumat pořádně.
Vlaším mně dělal ulz ve 12týdnu a byl moc příjemný. Ale taky nemluvil a mně to nevadilo ![]()
No já si myslím, že ač to tak možná nevypadá, Čuprová zkoumá dítě dobře…ale těžko říct, jestli zrovna u nás to byla náhoda ![]()
aha teď jsem si to přečetla ještě jednou
tak nic, prostě já s ní byla spokojená ![]()
já myslím že u Čuprové je to spíš tím přístupem, ona je fakt takovej studenej čumák že to jednoho odradí.
no a jak mně nadala se zeptat na pohlaví
ale nakonec nám to řekla
Já byla u Mudr. Pavkové (NT screening), MUDr. Vlašína (15tt - na NT ještě nebyla nosní kůstka, tady už ano), MUDr. Vondráčkové (20tt) a MUDr. Čuprové (30tt) - akorát Čuprová toho opravdu moc nenamluví, jinak ostatní v pohodě. Mmch - Pavková mi strašně připomínala herečku Plánkovou…
Byla jsem v 13.tt u Vlašína a dobrý, nijak výřečnej, ale je to opravdu odborní, moc toho nenamluví, ale rozumí tomu nejvíc, pokud je nějaký problém s miminkem, tak se vše stejně konzultuje s ním, takže podle mě je lepší se k němu objednat rovnou.
Někdo říká, že je nepříjemný, spíš bych řekla, že si drží odstup.
já zažila doktorku, jméno nevím a pak toho Vlašíma, já bych to asi neřešila… podle mě jsou dobrý všichni. jo a taky stejně jde o náhodu, jeden den se dr. dobře vyspí a je v pohodě, druhý den protivnej, si nevybereš
… kámoška si na něj trochu stěžovala, že prý ji odbyl… nic neříkal, s manželem byli sklamaný
… na mě byl zase úplně v pohodě, dokonce se ptal, kde jsme se s manžou seznámili
![]()
ona se ta kámoška zeptala, jestli je všechno v pořádku a on řekl „že to se uvidí až se dítě narodí, že to se nikdy neví 100 %…“ to jí trochu vadilo…
hele jak ten Vlašín(m) vůbec vypadá?
Předpokládám, že Darkovu diagnózu nám posléze asi oznamoval on a to teda bylo něco na nervy ![]()
Jako začít slovy: „Maminko neplačte, na pláč bude ještě času dost…“
výbornej zážitek ![]()