Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JaneDoe píše:jojoo
Já mu dokonce každé kolo posílala dva hlasy ![]()
@bimbama píše:
Já mu dokonce každé kolo posílala dva hlasy
no tedaaaa
v té době to byla skoro polovina kreditu ne ![]()
@JaneDoe píše:
no tedaaaav té době to byla skoro polovina kreditu ne
Jej, to si už nepamatuju. Ale zas taková pálka to nebyla. Tuším tak deset kaček.
@bimbama píše:
On byl takový sladký
Byl, byl… Pamatuju, že když jsem psala maturitní slohovou práci, na lavici, ve které jsem seděla, měla nějaká holka nalepenou jeho fotku a já na něj pořád čučela
Paradoxně ta moje práce byla nakonec nejlepší z ročníku, to fakt nechápu
Ale co z něj nakonec vyrostlo…
@Takyjednasama píše:
Byl, byl… Pamatuju, že když jsem psala maturitní slohovou práci, na lavici, ve které jsem seděla, měla nějaká holka nalepenou jeho fotku a já na něj pořád čučelaParadoxně ta moje práce byla nakonec nejlepší z ročníku, to fakt nechápu
![]()
Ale co z něj nakonec vyrostlo…
No, teď se mi ani nelíbí a i chováním mě irituje. Ale možná je to i mnou. Už mi není čtrnáct… V tomto případě - naštěstí.
@bimbama píše:
No, teď se mi ani nelíbí a i chováním mě irituje. Ale možná je to i mnou. Už mi není čtrnáct… V tomto případě - naštěstí.
My vyrostly, jsme chytřejší, ale on ne… Tím to asi bude, ne? ![]()
@Takyjednasama píše:
My vyrostly, jsme chytřejší, ale on ne… Tím to asi bude, ne?
Koukala jsem na prvni dve Superstar; pak uz jen na ty zacatky, na ty jantary s absolutnim hudebnim hluchem, ti me bavili, treba takova Anicka Dajdou byla skvela ![]()
Na Telent nikdy, to mi prislo trapny jen z tech ukazek, jak se tam slunickova Bila rozplyvala nad kdejakym kokot. m, co umel zonglovat ![]()
Příspěvek upraven 13.04.15 v 14:49
Tak ja budu asi divna ale ja Samerovi nefandila
ja fandila vzdy tomu kdo byl druhy. Vaňkové a Bendemu
a ty dalsi uz sem nesledovala
@Ondrášovka.N píše:
Tak ja budu asi divna ale ja Samerovi nefandilaja fandila vzdy tomu kdo byl druhy. Vaňkové a Bendemu
a ty dalsi uz sem nesledovala
to jsi můj člověk… Bendeho mám moc ráda pořád, jak jezdí na festivaly, dobře se to poslouchá
@JaneDoe píše:
to jsi můj člověk… Bendeho mám moc ráda pořád, jak jezdí na festivaly, dobře se to poslouchá
Jojo je dobrej
Superstar jsem sledovala snad všechny a asi budu pokračovat i letos, Talent jsem nikdy neviděla.
Přihlásit se? Nikdy…
Já koukala snad na všechny superstar i Talenty
Taky jsem fandila Sámerovi a když vypadl, byla jsem z toho docela špatná
No bylo mi asi 12-13
. Akorát mě štve, že ti výherci nejsou vůbec nikde vidět, to nechápu. V tom Talentu měli jet potom do Las Vegas ukázat ten talent ne? Z toho by mohli udělat nějakou reportáž, jak tam dopadli, ale nic no ![]()