A další Superstar

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2486
13.10.15 13:26

@reinkarnace jo obočí je detail :D nezoufej je domalované a navíc vedené moc ke kořínku nosu…taky nemám zrovna široké ale když si vyhraju vypadá pěnkě…:) každopádně jí odhaduju že skončí na první pětce…ona je ta jejich hubená a dokonalá superstar :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
13.10.15 13:27

@Mar__tanka1983 no jooo no :D sem hnidopich :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
13.10.15 13:27

Já to moc sledovat nestíhám, buď mám práci, nebo se chlap chce koukat na Vinaře…ale sem tam se k tomu dostanu a zrovna ten poslední díl jsem viděla skoro celej, páč chlap si zalezl s noťasem do postele :mrgreen:
Dívala jsem se na první dvě série, pak mě to nějak opadlo, tuhle bych si zase smlsla, tak uvidím, jak budu stíhat.
jinak mi taky přijde, že zpívají všichni fakt skvěle. A bere mě zpěv toho mladýho kloučka (jak tam má ségru) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
13.10.15 13:30

@Mar__tanka1983 takovej českej justin bieber :) ten to v týhle soutěži dotáhne taky daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
13.10.15 13:31

@Mar__tanka1983 no..problém je, že nemutoval :-) jinak on není zas tak malý klouček.. 15 tam mají další dvě holky..jen ony prostě vědle něho vypadají starší :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31272
13.10.15 13:36

@wiki čiki jo, přesně to mě napadlo, českej Bieber :mrgreen:
No jo, no, co si budem povídat, patnáctiletej kluk a patnáctiletá holka, to se nedá srovnávat :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2486
13.10.15 13:38

https://www.youtube.com/watch?… strašně se mi líbilo jak zpívali tuto písen (už nevím kdo) ona je tedy moc hezká i tak…a porota na to potom dala hroznou kritiku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí