Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díváte se vůbec ještě někdo na soutěže typu Superstar, ČS má talent atd?
Vidím, že letos zase poběží obě tyto soutěže.
Poctivě jsem se naposledy dívala na první řadu Superstar ![]()
Nebo se tam snad někdo z vás někdy přihlásil? ![]()
přikládám odkaz ze zahraničí, to je podle mě fakt talent ![]()
https://www.youtube.com/watch?…
Já jsem koukala naposledy cíleně, když tam byl Sámer ![]()
Jinak mě docela bavil Talent, ale to jsem viděla vždy spíš náhodou. Nepřihlásila jsem se nikdy nikam, neb talent na zpěv nemám a žádnou jinou extra dovednoust taky ne
A hlavně mám soudnost.
Já se v těhle soutěžích koukám spíš jen na ty začátky, kdy jsou tam různí mimoni, je tam sranda atd. Jak to začnou brát vážně v těch finálových kolech, tak už mě to nějak nebaví. Naposledy jsem fandila asi Balogové ![]()
Já se těším hlavně na superstar, mám ráda „zpívající soutěže“ ![]()
Superstar jsem poctivě sledovala snad jen tu první. Bylo to něco nového, tak mě to bavilo. Vlastně ani nevím, kdo vyhrál ty další ročníky
S Talentem je to podobné. A nepřihlásila jsem se nikdy, ani se nechystám. Už mám rozum ![]()
Já jsem taky sledovala jen první superstar a talent, pak ty další ročníky už mě nebavily. Jako malá jsem chtěla být zpěvačka, ale teď už vím, že se mi to nikdy nesplní, protože zpívat prostě neumím. ![]()
Já taky koukala jen na první superstar. Navíc jsem byla ve věku, kdy jsem byla blázen do Sámera
![]()
Což teď zpětně nechápu ![]()
Další superstar a talenty jsem sledovala jen tak letmo.
Taktéž. První řada talentových soutěží vždy dobrá, z těch dalších řad si účastníky vybavuji matně nebo vůbec. Nesleduji nic takového, protože mi připadá, že to postrádá v malém českém rybníčku jakýkoli smysl. Mnoho povyku pro nic, čemuž podle mě odpovídají i výkony soutěžících. Zahraniční talentovky mám ráda, mají úroveň a za vítěze se postaví schopný tým, takže jde vidět i poté, co soutěž skončí.
Celkově je v té televizi úplný prd.. takže když už to dávají, dívám se ![]()
A nepřihlásila bych se ani zanic
z našeho města tam ale pár lidí bylo ![]()
Já koukám pokaždý na ty začátky, na ty mimoně
jinak mě ty soutěže nebaví ![]()
U mě frčela určitě první řada superstar..možná i druhá, ale tu si už tak nevybavuju
Já v té první učůrávala z takového tmavovlasého kluka (nevyhrál, ale byl v té první desítce a už ani nevím, jak se jmenoval
)
@bimbama píše:
Já taky koukala jen na první superstar. Navíc jsem byla ve věku, kdy jsem byla blázen do Sámera![]()
Což teď zpětně nechápu
Další superstar a talenty jsem sledovala jen tak letmo.
Nápodobně
![]()